– Vil ikke lytte til Mignolet-bud i januar

Simon Mignolet reagerte kraftig da det var Loris Karius som fikk dra i sommer. Men heller ikke i januar vil han få forlate klubben.

20. nov 2018 kl 18.48 Arve Vassbotten

Mange europeiske klubber ønsker Simon Mignolets tjenester i januar, men ifølge James Pearce i Liverpool Echo er det lite sannsynlig at Liverpool vil lytte til henvendelser om keeperen i januar.

Simon Mignolet har spilt 203 kamper etter at han kom fra Sunderland før 2013-2014-sesongen. Men selv om Loris Karius forsvant på lån til Besiktas i sommer, er kun én av disse kampene fra denne sesongen. Det var mot Chelsea i ligacupen i september.

Nice-interesse

Pearce mener at selv om belgierens framtidsutsikter på Anfield er mørke, så er det lite sannsynlig at han vil få muligheten til å prøve seg i en ny klubb før til sommeren.

Klopp ønsker nemlig å beholde Mignolet som reservekeeper, siden Caoimhin Kelleher og Kamil Grabara i så fall ville vært den eneste backupen.

Nice er blant klubbene som har vist interesse for 30-åringen, som i sommer mener det var «bisart» at det var Loris Karius som fikk dra på lån, og ikke ham selv.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]