I SKYGGEN:  Simon Mignolet har sittet på benken i 15 kamper denne sesongen, og kun spilt én, etter at Alisson Becker ble kjøpt.

– Vil ikke lytte til Mignolet-bud i januar

Simon Mignolet reagerte kraftig da det var Loris Karius som fikk dra i sommer. Men heller ikke i januar vil han få forlate klubben.

Mange europeiske klubber ønsker Simon Mignolets tjenester i januar, men ifølge James Pearce i Liverpool Echo er det lite sannsynlig at Liverpool vil lytte til henvendelser om keeperen i januar.

Simon Mignolet har spilt 203 kamper etter at han kom fra Sunderland før 2013-2014-sesongen. Men selv om Loris Karius forsvant på lån til Besiktas i sommer, er kun én av disse kampene fra denne sesongen. Det var mot Chelsea i ligacupen i september.

Nice-interesse

Pearce mener at selv om belgierens framtidsutsikter på Anfield er mørke, så er det lite sannsynlig at han vil få muligheten til å prøve seg i en ny klubb før til sommeren.

Klopp ønsker nemlig å beholde Mignolet som reservekeeper, siden Caoimhin Kelleher og Kamil Grabara i så fall ville vært den eneste backupen.

Nice er blant klubbene som har vist interesse for 30-åringen, som i sommer mener det var «bisart» at det var Loris Karius som fikk dra på lån, og ikke ham selv. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
12.12.2018 kl 00:35

Liverpool slikker sår etter triumfen

Trent Alexander-Arnold, Joel Matip og James Milner med problemer mot Napoli.

+
11.12.2018 kl 22:46

Salahs herlig scoring, Alissons utrolige redning og sjansesløseri

Her kan du gjenoppleve høydepunktene fra Napoli-kampen.

+
11.12.2018 kl 22:44

Matchvinnere i hver ende av banen

Liverpool holdt igjen nullen, og scoret målet som sendte dem videre i Champions League, da «gamle kjente» igjen presenterte seg.

+
11.12.2018 kl 22:42

- Vi var bedre enn Napoli i alt

- Vi var bedre enn Napoli i alt og fortjente 100 prosent å vinne denne kampen. Jeg er en glad mann, sa trener Jürgen Klopp etter å ha avansert til cupspillet i

+