– Overgangen til Karius endrer ingen ting for meg

Simon Mignolet er ikke fornøyd med at det var Loris Karius som forsvant på utlån, og ikke ham selv.

26. aug 2018 kl 14.56 Arve Vassbotten

Rett etter kampslutt lørdag ble det bekreftet at Loris Karius går på et to år langt lån til Besiktas. Dermed ser Simon Mignolet ut til å bli andrekeeper denne sesongen. Men det er en løsning belgieren virker lite fornøyd med.

Mignolet har nå ikke spilt siden tapet for West Brom i FA-cupen i januar.

– Overgangen til Karius endrer ingen ting for meg. Jeg har alltid vært klar på at jeg ønsker å spille, sier han til Het Laatste Nieuws ifølge en oversettelse på Liverpool Echo.

– Rart at han ble lånt ut

– Å være nummer to eller nummer tre gjør liten forskjell, å spille er det viktigste. Ingen har sagt noe til meg etter at Loris dro. Så jeg vet ikke hvordan fremtiden min i Liverpool er. Vi får se hva som skjer denne uka.

Og det er tydelig at Mignolet ikke er fornøyd med at det var Karius som dro, og ikke ham.

– Jeg synes det er bisart at Karius ble lånt bort. Jeg hadde også muligheten til å bli lånt bort, men av en eller annen grunn var ikke det mulig. En keeper som ble foretrukket foran meg sist sesong får dra på lån. Rart, siteres 30-åringen på.

Ungguttene Caoimhin Kelleher og Kamil Grabara er de eneste Liverpool har tilgjengelig om Mignolet også skulle forvinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]