Arsenal avga poeng - Chelsea vant

Chelsea klatret forbi Arsenal på tabellen og inntok fjerdeplassen. Blåtrøyene er elleve poeng bak Liverpool.

26. des 2018 kl 22.35 Einar Kvande

Chelsea kom helskinnet fra en vanskelig bortekamp mot Watford, takket være Eden Hazard. Belgieren ga gjestene ledelsen ett minutt på overtid i første omgang på Vicarage Road, men Roberto Pereyra rakk å utligne før dommeren blåste til pause. Hazard ble imidlertid matchvinner da han satte inn et straffespark like før timen var spilt.

Chelsea er dermed oppe på 40 poeng, på fjerdeplass på tabellen. De er elleve poeng bak serieleder Liverpool, og fem poeng bak Tottenham på andreplass. Manchester City på tredjeplass er fire poeng foran Chelsea.

Tidligere i kveld rotet Arsenal bort to poeng mot Brighton på sydkysten, noe som betyr at The Gunners er nede på femteplass, hele 13 poeng bak Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]