– Arsenal har sikret seg en flott pakke i Aubameyang og Lacazette

Jürgen Klopp må forsøke å legge en plan som stopper Arsenals giftige angrepsduo.

28. des 2018 kl 18.52 Einar Kvande

Jürgen Klopp er opptatt av at laget hans skal gjøre det mye bedre lørdag kveld enn de gjorde det i bortekampen mot Arsenal.

– Spesielt i forsvar var vi ikke så gode som vi har vært i kampene etterpå. Dette var vel rundt de tider hvor vi også leverte en svak kamp i Napoli. Vi trengte et par uker på å justere oss inn igjen, sa Liverpool-manageren under sin pressekonferanse i dag.

– Arsenal er sterke. De er gode med ballen, de er livlige og kontringene deres går kjemperaskt. Med Aubameyang og Lacazette har de et utmerket spisspar på topp. De er kreative bak dem og raske på vingene. De har kraften til Iwobi og alt det der. De er rett og slett et veldig godt lag, fortsatte Klopp.

– Det er dette vi forbereder oss til å møte. Det er ikke så lenge siden vi spilte mot dem forrige gang. Det var i november. Vi har analysert den kampen, og den ga oss mye informasjon. Viktig informasjon. Det vil uansett bli vanskelig.

Tidligere elev

Klopp har spesielt sansen for sin tidligere elev i Borussia Dortmund.

– Han er en enestående spiller, og en like enestående person. En virkelig morsom og trivelig fyr. Han tenker som en skikkelig målscorer, så han er alltid avslappet foran mål. Kanskje ikke riktig alltid, men ofte nok.

– Kombinasjonen av hurtighet og disse gode avslutteregenskapene er ganske sjelden vare, så det gjør ham til en eksepsjonell spiller. Han er selvsagt en trussel når han får mye plass å boltre seg på, men kan også sno seg ut av trange situasjoner. I tillegg er han god på hodet. Det er en flott pakke Arsenal har kjøpt der, så det blir vanskelig for oss. I kombinasjon med Lacazette vil han være veldig vanskelig å håndtere, for du kombinerer nesten alt du ønsker deg når du har to slike spisser. Det er rett og slett en veldig, veldig god kombinasjon.

Liverpool - Arsenal spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]