Bekreftet tre spillere som vil starte mot Liverpool

Jose Mourinho ville helst ikke bruke noen av dem mot Valencia, men han har også skadekrise.

13. des 2018 kl 10.44 Arve Vassbotten

Ashley Young, Marcus Rashford og Jesse Lingard ble alle satt inn fra benken for Manchester United, da laget tapte 2-1 for Valencia i Champions League på onsdag.

På pressekonferansen etter kampen fikk Jose Mourinho spørsmål om alle de tre ville starte mot Liverpool på søndag. Man Utd-manageren nikket da på hodet og sa:

– Du trenger bare å finne åtte til.

Marcos Rojo ble byttet ut med Young til pause, Rashford kom inn for Fred etter 57 minutter og Lingard kom inn for Lukaku etter 69 minutter. Det endret kampbildet noe, og etter 72 minutter hadde Man Utd det første skuddet på mål i kampen.

– Marcos Rojo kan ikke spille på grunn av skade. De andre er ikke skadet, de er i troppen.

Åtte mann på skadelista

Men i likhet med Jürgen Klopp, har også Mourinho store skadeproblemer. Ved siden av Rojo, som ble skadet i kampen, var sju spillere utilgjengelige på grunn av skade på forhånd. David de Gea og Nemanja Matic ble på sin side spart.

Resultatet gjorde at Man Utd havnet på andreplass i gruppa, selv om de kunne gått til topps etter at Juventus tapte overraskende mot Young Boys.

– Hvorfor skal jeg angre? Smalling er skadet, Lindelöf er skadet, Darmian er skadet, Martial er skadet, Dalot er skadet, de eneste to spillerne jeg kunne tatt med, som jeg utelot var de Gea og Matic.

– Dere er de første til å se på statistikken og hvor mange minutter Matic spiller, og dere sier uke etter uke at han trenger hvile. Hvis han ikke kan hviles i en kamp der vi allerede er kvalifisert, ville han spilt til han eksploderte. Så det var helt normalt å utelate han.

– Jeg forventet mer fra spillerne mine. Spesielt fra spillerne som jeg får spørsmål om fra dere uke inn og uke ut om:«hvorfor spiller de ikke?»,«hvorfor starter de ikke?».

– Til slutt forbedret laget seg da jeg gjorde endringene jeg ikke ønsket å gjøre, noe som er litt frustrerende. For jeg ønsket ikke å spille med de tre spillerne som kom inn i andre omgang.

Rashford satte inn 2-1-målet etter 87 minutter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]