Burnley-kampen går ikke direkte på norske skjermer

Det er andre gang denne sesongen at en Liverpool-kamp ikke blir vist direkte her til lands.

4. des 2018 kl 10.52 Einar Kvande

3-0 seieren over Watford for halvannen uke siden var første gang en Liverpool-kamp ikke ble vist direkte på norske TV-skjermer denne sesongen. Watford-kampen ble sendt i opptak på TV 2 Sport Premium 2 ikke lenge etter kampslutt på Vicarage Road, nærmere bestemt klokken 18.15 etter at kampen var slutt rundt klokken 17.50.

Det blir samme prosedyre med Burnley-kampen i morgen kveld. Avspark på Turf Moor er klokken 20.45, noe som betyr at kampen er slutt rundt klokken 22.35. TV 2 Sport Premium 2 viser kampen i opptak fra klokken 23.05, altså cirka en halvtime etter siste fløytesignal.

Flere kamper står i fare for å bli vist kun i opptak

For de som fortviler over at de ikke får sett Liverpool direkte mot Burnley, kan trøsten være at det ikke vil skje igjen på denne siden av julekvelden.

Foruten Burnley-kampen er Liverpool v Newcastle på Boxing Day den eneste Liverpool-kampen i julemåneden som fansen risikerer å ikke få sett direkte på norske TV-skjermer.

På spørsmål fra Liverpool.no om TV 2 har spikret opplegget for Boxing Day ennå, svarer Remi André Taule slik:

– Nei, ikke ennå. Men snart.

I januar måned kan bortekampen mot Brighton og hjemmekampen mot Crystal Palace lide samme skjebne, da begge spilles lørdag klokken 16.00. Men det skal vel godt gjøres om ikke TV2 velger minst en av de to sistenevnte som sin tippekamp? Det er også fortsatt et åpent spørsmål om bortekampen mot Wolverhampton i FA-cupens 3. runde blir TV-kamp eller ei.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]