Se bildene:Dejan Lovren trente i kveld – ingen Sadio Mané?

Liverpool har i kveld gjennomført en økt på et kjølig Melwood.

10. des 2018 kl 20.25 Torbjørn Flatin

Ut fra kveldens treningsbilder virker Dejan Lovren å ha vært med for fullt. Jürgen Klopp sa på dagens pressekonferanse at «vi får se hvordan det går med Dejan. Han var ute på treningsfeltet i går, og så bra ut. Kan han delta på treningen i dag eller ei? Vi får se.»

Alt tyder vel da på at Lovren vil være tilgjengelig til kampen mot Napoli i morgen kveld, hvor enten han eller Joel Matip vil være valget ved siden av Virgil van Dijk med Joe Gomez ute med skade.

Det samme gjelder Adam Lallana, som var med på kveldens trening til tross for et kutt i hodet etter at han kom inn som innbytter i lørdagens kamp mot Bournemouth. Lallana er likevel ikke ventet å få noe annet enn benkplass fra start.


Mané trente ikke?

Da virker det mer usikkert med Sadio Mané, som vi ikke kunne se på treningsbildene fra Melwood. Derimot skal han ha blitt oppservert under filmsekvensen, slik at han muligens bare delvis deltok på dagens økt(?)

Jürgen Klopp virket uansett optimistisk på dagens pressekonferanse: «Sadio klarer tydeligvis å spille med smertene. Det så slik ut mot Bournemouth, så det er kult. Det er bra nok til at vi kan vurdere å ta ham med mot Napoli.»

Vingen kan også ha drevet med alternativ trening inne, istedenfor å risikere å irritere det kuttet som tidligere holdt ham ute.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]