– Enda en ny skadeperiode blir tøft for meg

Joe Gomez prater om bruddet han fikk nederst i den venstre leggen i kampen mot Burnley.

10. des 2018 kl 16.09 Einar Kvande

MED STØTTESKINNE:
MED STØTTESKINNE:  Joe Gomez får ikke spille fotball på halvannen måned.

I forbindelse med at Joe Gomez signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool FC i dag, lettet han litt på sløret rundt bruddet han fikk i venstre legg i 3-1 seieren over Burnley. Skaden gjør at forsvarsspilleren må belage seg på halvannen måned på sidelinjen.

– Jeg er selvsagt helt knust, da timingen var meget dårlig. Du ønsker aldri å bli skadet, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

– Jeg har vært i klubben i noen år og er fortsatt ung, men dette er noe jeg er blitt vant til, og jeg er istand til å håndtere tilbakeslag som dette. Jeg har gjort det før, og jeg vil gjøre det igjen, legger London-gutten til.

– Du ønsker aldri å være skadet. Som spiller ønsker du alltid å spille. Det blir tøft for meg å sitte på sidelinjen en stund, men jeg vil gjøre alt jeg kan for å komme tilbake enda bedre og enda sterkere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]