Gomez har signert ny langtidskontrakt

Forsvarsspilleren har forpliktet seg til å spille for Anfield-klubben i over fem år til.

10. des 2018 kl 11.12 Einar Kvande

Liverpool FC har bekreftet at Joe Gomez har satt navnetrekket sitt på en ny langtidskontrakt.

21-åringen har signert en avtale som forlenger den avtalen han har nå med tre og et halvt år, melder klubben. Det innebærer at London-gutten nå er bundet til Liverpool FC frem til sommeren 2024, ifølge Paul Joyce i The Times.

– Det betyr alt for meg at jeg har fått signert denne nye avtalen, sier Gomez selv til Liverpoolfc.com.

– Jeg har vært i klubben i noen år nå, og har hatt gleden av å oppleve hva det innebærer å spille for Liverpool. Jeg er derfor henrykt over at jeg får sjansen til å forlenge min kontrakt her.

– Jeg elsker klubben. Jeg elsker å spille og lære her. Jeg er glad for at jeg skal fortsette med det.

Opp- og nedturer

Gomez kom til Liverpool fra Charlton Athletic sommeren 2015. Han har spilt 59 kamper for førstelaget, og spilt seg inn på det engelske landslaget i løpet av sin tid hos Anfield-klubben.

Han har imidlertid også opplevd alvorlige tilbakeslag i karrieren. I oktober 2015 ødela han korsbåndet under spill for England U21, noe som holdt ham ute av spill i ett helt år.

– Det har vært mange opp- og nedturer. Jeg er inne i min fjerde sesong her nå, og hver sesong har vært forskjellig. Jeg skulle selvsagt ha likt å hatt færre tilbakeslag på veien, men det har vært en del av reisen min. En reise jeg har elsket. Jeg har lært veldig mye.

– Det har vært gode tider ute på banen også. Forhåpentligvis fortsetter det slik. Jeg lærer av en stor manager og en god trenerstab, og har alt verktøyet som skal til for å fortsette fremgangen. Jeg ser frem til det.

– Alt tyder på at vi er på riktig vei med dette laget. Vi kom veldig nær å vinne Champions League forrige sesong, og nå topper vi Premier League. Vi har vist god karakterstyrke innledningsvis denne sesongen.

– Dette er vår beste start noen gang som klubb, så det er all grunn til å ha tro på hvordan det jobbes og fremtiden i denne klubben.

Gomez er igjen ute med skade. Han fikk et brudd nederst i venstre legg i kampen mot Burnley i forrige uke. Det betyr at han ikke vil være tilbake i spill før i midten av januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]