LEDER MILAN:  Paolo Maldini er AC Milans kaptein på Anfield.

Ny legendekamp til vårenDenne gang kommer AC Milan

Det har blitt tradisjon med legendekamp i landslagspausen i mars.

Liverpool FC bekrefter at det også i år vil bli spilt legendekamp i landslagspausen i mars. De to siste årene har Real Madrid og Bayern München gjestet Anfield. Denne gang er det AC Milan som kommer.

Kampen skal spilles lørdag 23. mars kl. 16.00, og mange av spillerne som spilte Champions League-finalen 2005 vil være på banen. Billettene legges ut for salg på mandag.

Spillere som Jamie Carragher, Jerzy Dudek, Djibril Cissé, Vladimir Smicer og Luis Garcia har bekreftet at de skal spille. Det samme har Milan-spillerne Massimo Ambrosini, Dida, Gennaro Gattuso, Kaka og Andrea Pirlo.

Robbie Fowler vil være Liverpools kaptein, mens Paolo Maldini leder AC Milan.

Inntektene fra kampen vil gå til LFC Foundation, MOVE på Alder Hey-sykehuset, og LFC Foundation sitt nye prosjekt «Onside» som jobber for å forhindre gjengkriminalitet blant unge.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+