VIKTIG SEIER:  Liverpool har fortsatt kontakt på toppen av tabellen.

Til helgen kan Liverpool legge press på City

Får låne tabelltoppen i tre timer dersom de vinner mot Bournemouth.

Etter tre ekstremt viktige poeng borte mot Burnley onsdag kveld, er det fortsatt kontakt på toppen av tabellen.

Sist Liverpool toppet Premier League var 28. oktober. Da skulle Manchester City møte Tottenham på Wembley. De vant, og tok tilbake ledelsen på bedre målforskjell.

Siden den gang har de lyseblå fått et forsprang på to poeng etter at Liverpool avga poeng på Emirates Stadium, og har stort sett spilt før Jürgen Klopps lag slik at presset har vært på de helrøde for å henge med.

Til helgen er det Liverpool som spiller først.

Tøffe bortekamper

Lørdag kl. 13.30 skal Liverpool spille borte mot et Bournemouth-lag som på tirsdag slo Huddersfield 2-1, etter å ha tapt fire strake kamper i Premier League.

David Wagners menn kunne så absolutt ha fått med seg noe fra oppgjøret, men Virgil van Dijk og co må være obs på «the Cherries» sin giftige duo Callum Wilson og Ryan Fraser. Wilson har scoret åtte mål, mens Fraser har flest målgivende i ligaen med sine sju.

Med seier på Vitality Stadium vil Liverpool klatre opp til midlertidig førsteplass i Premier League, med 42 poeng.

Tre timer etter det er ferdig i Bournemouth, skal Manchester City spille en tøff bortekamp på Stamford Bridge. Chelsea har to tap på sine tre siste kamper, men må vinne for å holde unna Arsenal som er á poeng, og som møter Huddersfield.

Forrige sesong vant Pep Guardiola sitt lag 1-0 på Stamford Bridge, men Chelsea vant 2-1 året før. Ett poeng for City her vil bety at de er tilbake på topp på bedre målforskjell, dersom LFC gjør jobben.

Slik City har holdt på så langt denne sesongen er dette et av stedene Liverpool må håpe at de snubler.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+