IRRITERT:  Jürgen Klopp savnet noen som kunne be Burnley-spillerne om å roe ned på taklingene.

– Det blir som bowling når de takler på den måten

Jürgen Klopp likte ikke måten Burnley spilte på onsdag kveld.

Liverpool må trolig klare seg uten Joe Gomez for en stund, etter at han måtte bæres av banen etter 20 minutter mot Burnley onsdag kveld.

Det var mange småstygge taklinger allerede før Gomez måtte av, men dommeren holdt kortene i lomma og lot hjemmelaget fortsette. Måten Sean Dyche sitt lag gikk til kampen på irriterte Jürgen Klopp.

– Når spillere kaster seg inn slik kan det bli farlig, på grunn av farten de kommer inn med. Noen må sette en stopp for disse taklingene, sier han til Liverpool Echo

– Burnley ønsket å være aggressive, og aggresjon er en del av fotballen. Du prøver på noe, og du må ha noen som ber folk om å være forsiktige. Det var mange slik situasjoner og taklinger, men ingen sa fra om at det var for mye. Vi ønsker alle å vinne fotballkamper, men det er forskjellige måter å gjøre det på.

Snakket til dommeren

Klopp forteller at han ga dommeren beskjed.

– Jeg sa det etter den første taklingen. Jeg vet ikke hvem det var, men det var en sklitakling fra fem-seks meter. Han tok ballen, og alle liker det. Jeg sa til dommeren at det ikke var frispark, men be dem om å slutte med det der.

– Ingen kan dømme på en slik takling. Du tar ballen, det er bra, men det er som bowling for du tar med deg spilleren samtidig.

– Det skjedde fire-fem ganger, og alle liker det, men Joe Gomez er skadet og det er sannsynligvis alvorlig.

Klopp og Dyche så ut til å være i krangel da dommeren hadde blåst av kampen, men ingen av de to managerne sa at det var noe å snakke om.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+