IRRITERT:  Jürgen Klopp savnet noen som kunne be Burnley-spillerne om å roe ned på taklingene.

– Det blir som bowling når de takler på den måten

Jürgen Klopp likte ikke måten Burnley spilte på onsdag kveld.

Liverpool må trolig klare seg uten Joe Gomez for en stund, etter at han måtte bæres av banen etter 20 minutter mot Burnley onsdag kveld.

Det var mange småstygge taklinger allerede før Gomez måtte av, men dommeren holdt kortene i lomma og lot hjemmelaget fortsette. Måten Sean Dyche sitt lag gikk til kampen på irriterte Jürgen Klopp.

– Når spillere kaster seg inn slik kan det bli farlig, på grunn av farten de kommer inn med. Noen må sette en stopp for disse taklingene, sier han til Liverpool Echo

– Burnley ønsket å være aggressive, og aggresjon er en del av fotballen. Du prøver på noe, og du må ha noen som ber folk om å være forsiktige. Det var mange slik situasjoner og taklinger, men ingen sa fra om at det var for mye. Vi ønsker alle å vinne fotballkamper, men det er forskjellige måter å gjøre det på.

Snakket til dommeren

Klopp forteller at han ga dommeren beskjed.

– Jeg sa det etter den første taklingen. Jeg vet ikke hvem det var, men det var en sklitakling fra fem-seks meter. Han tok ballen, og alle liker det. Jeg sa til dommeren at det ikke var frispark, men be dem om å slutte med det der.

– Ingen kan dømme på en slik takling. Du tar ballen, det er bra, men det er som bowling for du tar med deg spilleren samtidig.

– Det skjedde fire-fem ganger, og alle liker det, men Joe Gomez er skadet og det er sannsynligvis alvorlig.

Klopp og Dyche så ut til å være i krangel da dommeren hadde blåst av kampen, men ingen av de to managerne sa at det var noe å snakke om.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2018 kl 16:39

Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

+
14.12.2018 kl 15:50

Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

+
14.12.2018 kl 13:35

Klopp har fortsatt flere alternativer på høyrebacken

Jürgen Klopp vil ikke gå med på at han har en skadekrise i forsvarsrekka.

+
14.12.2018 kl 13:29

Mulig charterfly til 1/8-finalen i CL

Mandag er det trekning til neste runde i Champions League. Ving vurderer å sette opp charterfly, litt avhengig av hvem vi møter.

+