Flere resultater gikk Liverpools vei denne runden

Liverpool tettet luken til Manchester City – og nå er avstanden ned til 5. plass stor.

5. des 2018 kl 23.58 Arild Skjæveland

Liverpool havnet under mot Burnley, men slo tilbake og scoret tre ganger den siste halvtimen. Etter at Manchester City vant tirsdag kveld, var det svært viktig at de helrøde gjorde det samme for å holde kontakten i toppen.

Spesielt ettersom flere av lagene like bak snublet.

Arsenal og Chelsea snublet

Chelsea tok ledelsen borte mot Wolverhampton, men Wolves løftet seg og snudde kampen mot Maurizio Sarris menn. Chelsea har nå tapt to av sine tre siste kamper, og ligger på 4. plass i Premier League, åtte poeng bak Liverpool.

Åtte poeng bak Liverpool er også Arsenal som nå er på 5. plass. Det etter at de bare klarte 2-2 borte mot Manchester United, som nå er 16 poeng bak Liverpool!

Spurs gjorde jobben

Southampton hadde mange store sjanser, men Tottenham var for sterke og vant oppgjøret 3-1 etter scoringer av Harry Kane, Lucas Moura og Hueng-min Son.

De tre poengene gjør at Spurs med det er på 3. plass, seks poeng bak Jürgen Klopps gutter, og åtte bak ledende Manchester City.

I London møttes Claudio Ranieri og Leicester City igjen, da hans Fulham tok imot «The Foxes». Etter at vertene tok ledelsen utlignet James Maddison et kvarter før slutt.

Rafael Benítez og Newcastle fikk med seg ett poeng fra Goodison Park.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]