TABELLEN:  Liverpool har nå en luke på åtte poeng ned til 5. plassen.

Flere resultater gikk Liverpools vei denne runden

Liverpool tettet luken til Manchester City – og nå er avstanden ned til 5. plass stor.

Liverpool havnet under mot Burnley, men slo tilbake og scoret tre ganger den siste halvtimen. Etter at Manchester City vant tirsdag kveld, var det svært viktig at de helrøde gjorde det samme for å holde kontakten i toppen.

Spesielt ettersom flere av lagene like bak snublet.

Arsenal og Chelsea snublet

Chelsea tok ledelsen borte mot Wolverhampton, men Wolves løftet seg og snudde kampen mot Maurizio Sarris menn. Chelsea har nå tapt to av sine tre siste kamper, og ligger på 4. plass i Premier League, åtte poeng bak Liverpool.

Åtte poeng bak Liverpool er også Arsenal som nå er på 5. plass. Det etter at de bare klarte 2-2 borte mot Manchester United, som nå er 16 poeng bak Liverpool!

Spurs gjorde jobben

Southampton hadde mange store sjanser, men Tottenham var for sterke og vant oppgjøret 3-1 etter scoringer av Harry Kane, Lucas Moura og Hueng-min Son.

De tre poengene gjør at Spurs med det er på 3. plass, seks poeng bak Jürgen Klopps gutter, og åtte bak ledende Manchester City.

I London møttes Claudio Ranieri og Leicester City igjen, da hans Fulham tok imot «The Foxes». Etter at vertene tok ledelsen utlignet James Maddison et kvarter før slutt.

Rafael Benítez og Newcastle fikk med seg ett poeng fra Goodison Park.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+