– Det er fortsatt noe spesielt med disse kampene

Kapteinen har spilt 16 kamper mot Manchester United som Liverpool-spiller.

15. des 2018 kl 14.12 Einar Kvande

– Disse oppgjørene er fortsatt spesielle, med rivaliseringen og historien til klubbene. Det er en enorm kamp. Men samtidig må du fokusere på det som er viktig, nemlig at du gjør jobben din slik du gjør ellers i sesongen. Du må gå ut og prestere på høyeste nivå. Vi må konsentrere oss om vår egen prestasjon, og ikke bli affisert av alt annet som følger med. Klarer vi det, har vi en god mulighet til å vinne, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com foran kampen mot erkerivalen Manchester United.

Hele 16 poeng skiller lagene på tabellen i Liverpools favør. Det har vært uvant kost de siste årene.

– Jeg tror ikke det betyr så mye, om jeg skal være ærlig. Selvsagt føler vi oss i god form for øyeblikket, og vi har mye selvtillit. Men det kan endre seg raskt i fotball, så du må fortsette å prestere på et veldig høyt nivå. United vil mene at dette er en gyllen mulighet til å få orden på sesongen sin. Vi må sørge for at det ikke skjer. Det blir en vanskelig kamp. Det er alltid det mot United. De er et godt lag, med mange gode spillere. Som lag må vi fokusere på det som er viktig, nemlig vår egen prestasjon og at vi fortsetter å gjøre det samme som vi har gjort til nå, sier kapteinen om den saken.

Dårlig statistikk mot United

Liverpool har ikke vunnet noen av sine siste åtte ligkamper mot United.

For oss er dette en ny mulighet til å vinne en fotballkamp.Jordan Henderson

– Vi har ingen god statistikk mot dem de siste årene, men dette er et nytt år, det er nye lag og andre spillere. Mye er endret siden vi møtte hverandre sist. For oss er dette en ny mulighet til å vinne en fotballkamp.

Runder snart 300 kamper

Dersom Liverpool-kapteinen spiller i morgen, blir det hans kamp nummer 299 for klubben. At han snart runder 300 kamper for de røde tenker han ikke så mye på.

– Jeg ser fremover. Jeg jobber hardt for å bli bedre, og gjør mitt beste for å hjelpe laget til suksess.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]