Før kampen i motstanderleiren:– Kan ikke huske at gapet har vært så stort i Liverpools favør

Det er klart for en av sesongens høydepunkter når Manchester United kommer på besøk søndag. Her er Uniteds forventninger til kampen.

15. des 2018 kl 09.57 Mari

Vi tok en tur til Manchester og pratet med Manchester United-supporter og Red Mancunian-bidragsyter Justin Mottershead. Han snakker om søndagens kamp på Anfield, om stemningen i United og hans tanker om Mourinho.

— Jeg kan ikke huske en tid hvor vi har møtt Liverpool og gapet mellom lagene i kvalitet og form har vært så stort i Liverpools favør, sier Mottershead.

— Da jeg var liten var det Liverpool som vant titler men så begynte United å dominere og Liverpool slet. Nå er det andre veien. Stemningen er dårlig, stemningen i spillergruppen virker dårlig, manageren er ikke akkurat noen gladlaks, ler han.

— Supporterne er skuffa, men vi møter opp og støtter laget. Men det er vanskelig å se laget sitt slite med å slå Southampton, slite med å slå Crystal Palace, tape mot West Ham… Det er ikke så veldig gøy for å være ærlig.

— Hvis du tilbyr meg uavgjort tar jeg det

Mottershead påpeker at det hadde vært veldig typisk Mourinho og Manchester United å få til et godt resultat på Anfield. Men han klarer likevel ikke å se bort ifra at Liverpool er favoritter.

— Jeg tror de fleste United-supportere vil være fornøyd med uavgjort denne gangen, på grunn av avstanden mellom lagene.

— Hvis du tilbyr meg uavgjort nå, så tar jeg det, ler han.

Se hele vårt intervju øverst i saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]