STARTER HAN MOT BURNLEY?  Ryktene vil ha det til at Divock Origi får spille sin første kamp fra start for sesongen.

– Det er ikke enkelt når du ikke får spille

Jürgen Klopp kommenterer situasjonen til Divock Origi og Dominic Solanke.

Dominic King i Daily Mail antyder at Divock Origi vil få sin første start for sesongen mot Burnley i kveld. Både belgieren og Dominic Solanke har fått minimalt med spilletid denne sesongen.

– Det er alltid opp til spillerne å spille seg inn på laget. Det er selvsagt hyggelig å ha slike spillere i bakhånd, kommenterte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i går.

– Jeg ville selvsagt ikke ha snakket om det her dersom jeg hadde noe å sette fingeren på når det gjelder holdningene til spillerne, men det er heller ikke noe å kritisere når det gjelder disse to.

Ikke enkelt

– Divock og Dom Solanke befinner seg ikke akkurat i en fantastisk situasjon i troppen. Dersom du trener dag ut og dag inn, og gjør alt du må gjøre, og til syvende og sist så blir du ikke tatt med i kamptroppen til førstelaget, da er det ikke enkelt, innser Liverpool-manageren.

– Men Divock leverte et strålende eksempel på hvordan du skal opptre når sjansen byr seg, i kampen mot Everton. Det er så viktig å ta vare på muligheten når den byr seg, og det var så hyggelig at han gjorde det. Det er hva fotball handler om.

– Noen ganger endrer ting seg i løpet av et sekund, i gal eller riktig retning. Divock har spilte rundt 10 minutter, kanskje litt mer, og hadde tre gode bidrag i løpet av kort tid. Løpet på høyreflanken hvor han slo et godt innlegg, avslutningen i tverrliggeren og til slutt målet. Selvsagt er det hyggelig. Det viser at han var klar og at han ønsket å ta vare på sjansen. Han fortjente dette. Det var hyggelig.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2018 kl 16:39

Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

+
14.12.2018 kl 15:50

Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

+
14.12.2018 kl 13:35

Klopp har fortsatt flere alternativer på høyrebacken

Jürgen Klopp vil ikke gå med på at han har en skadekrise i forsvarsrekka.

+
14.12.2018 kl 13:29

Mulig charterfly til 1/8-finalen i CL

Mandag er det trekning til neste runde i Champions League. Ving vurderer å sette opp charterfly, litt avhengig av hvem vi møter.

+