STARTER HAN MOT BURNLEY?  Ryktene vil ha det til at Divock Origi får spille sin første kamp fra start for sesongen.

– Det er ikke enkelt når du ikke får spille

Jürgen Klopp kommenterer situasjonen til Divock Origi og Dominic Solanke.

Dominic King i Daily Mail antyder at Divock Origi vil få sin første start for sesongen mot Burnley i kveld. Både belgieren og Dominic Solanke har fått minimalt med spilletid denne sesongen.

– Det er alltid opp til spillerne å spille seg inn på laget. Det er selvsagt hyggelig å ha slike spillere i bakhånd, kommenterte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i går.

– Jeg ville selvsagt ikke ha snakket om det her dersom jeg hadde noe å sette fingeren på når det gjelder holdningene til spillerne, men det er heller ikke noe å kritisere når det gjelder disse to.

Ikke enkelt

– Divock og Dom Solanke befinner seg ikke akkurat i en fantastisk situasjon i troppen. Dersom du trener dag ut og dag inn, og gjør alt du må gjøre, og til syvende og sist så blir du ikke tatt med i kamptroppen til førstelaget, da er det ikke enkelt, innser Liverpool-manageren.

– Men Divock leverte et strålende eksempel på hvordan du skal opptre når sjansen byr seg, i kampen mot Everton. Det er så viktig å ta vare på muligheten når den byr seg, og det var så hyggelig at han gjorde det. Det er hva fotball handler om.

– Noen ganger endrer ting seg i løpet av et sekund, i gal eller riktig retning. Divock har spilte rundt 10 minutter, kanskje litt mer, og hadde tre gode bidrag i løpet av kort tid. Løpet på høyreflanken hvor han slo et godt innlegg, avslutningen i tverrliggeren og til slutt målet. Selvsagt er det hyggelig. Det viser at han var klar og at han ønsket å ta vare på sjansen. Han fortjente dette. Det var hyggelig.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+