KLOPP HÅPER PÅ VELVILJE FRA FA OG TV-SELSKAPENE  Det kan fort vise seg å være for mye å be om.

Klopp håper på mandagskamp i FA-cupen

Liverpools manager er ikke særlig lysten på helgekamp i FA-cupens 3. runde etter å ha spilt toppoppgjøret mot Manchester City på Etihad torsdagen i forkant.

Jürgen Klopp håper at Liverpools bortekamp mot Wolverhampton i FA-cupens 3. runde blir spilt så sent som mulig.

– Jeg løp ikke gjennom stuen min og feiret trekningen, om jeg skal være ærlig, uttalte Klopp ironisk i forbindelse med sin pressekonferanse i går, da han fikk spørsmål om FA-cuptrekningen.

– Jeg fikk beskjed om at det ble Wolves på bortebane. Så studerte jeg hvilke motstandere de andre topplagene fikk, og ble litt misunnelig. De har ikke en like vanskelig oppgave som vi har fått, men vi vil gjøre alt for å ta oss videre.

– Vi spiller mot City torsdagen i forkant, så jeg håper vi får spille mandag kveld eller noe slikt.

– Dersom vi får søndagskamp i etterkant av møtet med City, og skal reise til Wolves, som får en dag ekstra med hvile i forhold til oss, vil det bli veldig vanskelig. Men vi får se. Det er fotballforbundet og TV-selskapene som avgjør dette.

Wolves er vertskap for Crystal Palace i en kamp som har avspark klokken 20.45 onsdag 2. januar. Liverpool gjester Manchester City klokken 21.00 torsdag 3. januar.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+