Godt rødt nytt år!

Vi vil med dette få ønske alle våre medlemmer et fremgangsrikt nytt år.

31. des 2018 kl 19.01 LFCSCN

Vi vil med dette få ønske alle våre medlemmer et fremgangsrikt nytt år.

Det har virkelig vært et fantastisk år for oss Liverpoolsupportere. Oppturen som kom forrige sesong, Champions League finale, og tabelltopp med syv poeng når 2018 ebber ut.

Det er virkelig lov å være optimistisk og glede seg over fremgangen – 11 røde som spiller med liverbirden på brystet og leverer i kamp etter kamp. Ansvar og lederskap over hele rekka. Ikke minst fra sidelinja hvor en entusiastisk og energisk Jürgen Klopp har delt ut rekordmange bamseklemmer.

Vi håper og tror det vil fortsette, men allerede torsdag vet vi mye mer om året vi er i ferd med å entre inn i. Get in der, redmen!

Året som har gått har vært et rekordår for supporterklubben. I flere år har vi vært den største supporterklubben i Norge og veksten betyr at vi befester vår posisjon.

Vekst gir også muligheter til å satse videre. På slutten av året ansatte vi derfor Mari Lunde som skal gi en bredere dekning av det som skjer rundt klubben, både igjennom tekst og videoer, fra Merseyside. Det vil det komme mer av. Vi har også andre spennende planer for 2019.

Avslutningsvis vil vi bare takke for det store engasjementet som er for klubben vår der ut. Enten på tur til Merseyside, ofte med klær og gaver til trengende bagasjen, men også i forhold til gode saker lokalt her hjemme. Det finnes ca 80 Liverbirdsklubber som løfter de røde frem lokalt og som ofrer enormt for å løfte LFC til nye høyder. Det er vi utrolige stolte over.

De fleste av oss har sett og opplevd det meste sammen med Liverpool. Vi skal glede oss over fantastiske prestasjoner og resultater av ypperste merke i 2018 og sammen skal vi ta mulighetene som kommer i 2019 med åpner armer.

Takk for at du støtter Liverpool FC.

Up the Reds!

Har du innspill til journalisten?