Håper Lovren rekker Napoli-kampen

En hjernerystelse gjør kroaten utilgjengelig. Skaden til Clyne er «ikke alvorlig».

8. des 2018 kl 08.30 Marius Rabben

De røde har kun to skadefrie førstelagsstoppere i Virgil van Dijk og Joël Matip foran dagens ligakamp mot Bournemouth.

Dejan Lovren sliter med en hjernerystelse etter å ha skallet med en lagkamerat på trening. Kroaten sto over Burnley-kampen og blir ikke risikert på sørkysten.

Om tre dager, tirsdag kveld, kommer Napoli på besøk i den siste, avgjørende gruppespillrunden i Champions League, der Liverpool må vinne 1–0 eller med to måls margin dersom italienerne scorer for å avansere til utslagsspillet.

– Jeg håper han blir det, men vet ikke ennå, svarer Jürgen Klopp på spørsmål om Lovren kan rekke den kampen.

– Det kommer an på hvordan det utvikler seg, legger han til.

Vet ikke hvor lenge Clyne er ute

En som heller ikke er tilgjengelig for spill, er Nathaniel Clyne. Dermed er det kun én ren høyreback, Trent Alexander-Arnold, som er klar for det hektiske desemberprogrammet.

Fra akademiet har riktignok også portugiseren Rafael Camacho trent mye med førstelaget, og selv om det ikke er hans favorittposisjon kan 2000-modellen bekle høyrebackrollen.

27 år gamle Clyne har ikke vært med i noen seriekamper denne sesongen; det nærmeste har vært benkeplass mot Watford forrige måned og i premieren mot West Ham. Han har vært i aksjon to ganger: mot Chelsea i ligacupen og for U23-laget, begge i september.

– Det er vrient. Dette er ikke noe alvorlig, men det holder ham ute av trening, forklarer Klopp.

Manageren forteller at høyrebacken jogget ute på Melwood-gresset torsdag, men med smerter, uten å avsløre nøyaktig hva skaden er. Han kaller det en «intensitetsreaksjon».

– Han er ikke tilgjengelig. Jeg vet ikke hvor lenge. Det er for komplisert å skulle forklare hva som har skjedd, men det har ikke kommet noen bruddskade, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]