Hard konkurranse for Jordan Henderson.

Henderson om «rivalene» Keita og Fabinho

Sommerkjøp som begynner å komme i form vil gjøre det enda vanskeligere for kaptein Jordan Henderson å få spilletid.

Fabinho var en av Liverpools beste i derbyet mot Everton, før Naby Keita for mange var «man of the match» mot Burnley på onsdag kveld. Spillere som kom til Anfield for et totalt utlegg på om lag £95M i sommer.

Det at Liverpool nå har fått et mer typisk midtbaneanker i Fabinho og en «duracell-kanin» med ypperlig ballkontroll som Keita vil sørge for at kampen om en plass på midtbanen blir enda hardere. Det vil ikke minst Jordan Henderson få merke.

God med ballen

- Jeg synes han startet virkelig bra og så fikk han en skade som satte ham noe tilbake, reflekterer Hendo til Liverpool Echo om Naby Keita.

- I kveld (mot Burnley) synes jeg imidlertid han var fremragende.

- Du kan se hvor god han er med ballen, hvor komfortabel han er når han driver framover med ballen i beina, noe som er viktig for oss. Jeg tror han vil bare bli sterkere etter hvert som han får flere kamper og mer erfaring. Allerede kan du imidlertid se at han er en fantastisk spiller.

Behøver tid

- Jeg vet ikke om han forstår meg, fortsetter kapteinen om Fabinho, som foreløpig ikke kan stort engelsk. – Han har de som snakker brasiliansk og fransk rundt seg.

- Her er vi imidlertid alle i en felles gruppe ute på banen. Jeg mener at alle gjør det lett for folk å etablere seg her, men det vil likevel ta tid når du kommer fra en annen liga. Han gjør det bra.

- Vi behøver alle i troppen over de neste månedene da kampene kommer i rask rekkefølge. Vi har behov for at alle er med og spiller en rolle.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2018 kl 18:46

Vant pris for årets afrikanske spiller

Stakk av med prisen for andre år på rad.

+
14.12.2018 kl 16:39

Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

+
14.12.2018 kl 15:50

Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

+
14.12.2018 kl 13:35

Klopp har fortsatt flere alternativer på høyrebacken

Jürgen Klopp vil ikke gå med på at han har en skadekrise i forsvarsrekka.

+