City holdt unna og vant igjen

Manchester City har en luke på fem poeng før Liverpools kamp med Burnley.

4. des 2018 kl 23.01 Arild Skjæveland

Til tross for noen svært spennende sluttminutter etter at Watford hadde redusert til 1-2, så klarte Manchester City å holde unna og vinne kampen på Vicarage Road tirsdag kveld.

Pep Guardiola gjorde en rekke endringer på laget, og laget hans ledet 1-0 til pause etter scoring av Leroy Sané. Riyad Mahrez la på til 2-0 før pause, før Watford satte inn en sluttspurt. Dessverre ble det med den ene scoringen, til tross for massivt press mot slutten, der Javi Gracia sendte keeper Ben Foster opp på dødballene.

Luken ned til Liverpool er med det fem poeng, før Jürgen Klopps gutter drar til Turf Moor onsdag kveld.

Tre andre kamper

Tirsdag kveld ble det også spilt tre andre kamper. West Ham slo Cardiff City 3-1 i London, i en kamp der alle fire scoringene kom i den andre omgangen. Den gamle kjenningen Andy Carroll kom inn og spilte den siste halvtimen.

På Amex Stadium i Brighton var det hatoppgjør og høy temperatur, da Crystal Palace kom på besøk. Glen Murray satte inn 1-0 fra straffemerket, før Shane Duffy ble vist ut for vertene. Da tok Chris Houghton grep, og satte inn Leon Balogun, som svarte med å score på sin første touch. En annen innbytter, Florin Andone, skulle legge på til 3-0 før Palace reduserte på straffe.

Liverpools motstander til helgen er Bournemouth, som tok imot David Wagners Huddersfield. Bournemouth fikk en tidlig 2-0 ledelse etter at deres skumle duo Callum Wilson og Ryan Fraser hadde scoret og assistert hverandre. Etter det var det Huddersfield som styrte kampen, og reduserte like før pause. Gjestene styrte andreomgangen, men kom ikke nærmere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]