NYE TRE POENG:  Manchester City vant igjen, og er nå oppe på 41 poeng.

City holdt unna og vant igjen

Manchester City har en luke på fem poeng før Liverpools kamp med Burnley.

Til tross for noen svært spennende sluttminutter etter at Watford hadde redusert til 1-2, så klarte Manchester City å holde unna og vinne kampen på Vicarage Road tirsdag kveld.

Pep Guardiola gjorde en rekke endringer på laget, og laget hans ledet 1-0 til pause etter scoring av Leroy Sané. Riyad Mahrez la på til 2-0 før pause, før Watford satte inn en sluttspurt. Dessverre ble det med den ene scoringen, til tross for massivt press mot slutten, der Javi Gracia sendte keeper Ben Foster opp på dødballene.

Luken ned til Liverpool er med det fem poeng, før Jürgen Klopps gutter drar til Turf Moor onsdag kveld.

Tre andre kamper

Tirsdag kveld ble det også spilt tre andre kamper. West Ham slo Cardiff City 3-1 i London, i en kamp der alle fire scoringene kom i den andre omgangen. Den gamle kjenningen Andy Carroll kom inn og spilte den siste halvtimen.

På Amex Stadium i Brighton var det hatoppgjør og høy temperatur, da Crystal Palace kom på besøk. Glen Murray satte inn 1-0 fra straffemerket, før Shane Duffy ble vist ut for vertene. Da tok Chris Houghton grep, og satte inn Leon Balogun, som svarte med å score på sin første touch. En annen innbytter, Florin Andone, skulle legge på til 3-0 før Palace reduserte på straffe.

Liverpools motstander til helgen er Bournemouth, som tok imot David Wagners Huddersfield. Bournemouth fikk en tidlig 2-0 ledelse etter at deres skumle duo Callum Wilson og Ryan Fraser hadde scoret og assistert hverandre. Etter det var det Huddersfield som styrte kampen, og reduserte like før pause. Gjestene styrte andreomgangen, men kom ikke nærmere.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+