- Jeg stortrives

Xherdan Shaqiri fikk tillit fra start mot Arsenal og kunne ikke være mer fornøyd etter 5-1 seieren.

30. des 2018 kl 09.55 Torbjørn Flatin

- Det var en toppkamp, det er klart at Arsenal besitter kvalitet og du kunne se det når de scoret kampens første mål. Det var en liten vekker for oss, vi svarte umiddelbart etter at vi kom under og utligningen var helt avgjørende i måten vi greide å snu kampen på.

Har selvtillit

Kanskje litt overraskende valgte Jürgen Klopp å starte med Xherdan Shaqiri i en meget offensiv 4-2-3-1 oppstilling mot Arsenal, men selv om den kortbente sveitseren denne gang ikke kom på scoringslisten vist han igjen at han er blitt varm i den helrøde drakta.

- Du kan se på mitt spill at jeg har mye selvtillit for øyeblikket, bekrefter Shaqiri til liverpoolfc.tv.

- Jeg ønsket å spille denne kampen fra start og var veldig glad over at jeg ble tatt ut og kunne hjelpe mine lagkamerater til å vinne kampen. Jeg stortrives.

Fortjent hattrick

- Det var fullt fortjent, han spilte en meget god kamp, sier Xherdan videre om tremålscorer Roberto Firmino.

- Det er alltid bra å ha folk på laget som kan score mål. Måten han scoret sitt andre på var veldig pent. Han fortjente til fulle sitt hattrick og jeg håper han kan fortsette slik.

- Det at seieren ble så stor hadde vi ikke forventet, det var først og fremst viktig å ta tre poeng. Det sier seg selv at vi er i god form for øyeblikket og alt ser bra ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]