Det er lenge siden Liverpool har hatt virkelig jubel i FA-Cupen. Kan 2019 bli året hvor det igjen kan bli suksess i den cupen?

Klopp fikk det som han ville i FA-Cupen

Kampen mot Wolves vil bli spilt på mandag, slik Jürgen Klopp ønsket i et hardt kamp-program.

Liverpool spiller hjemme mot Arsenal lørdag 29. desember og borte mot Manchester City torsdag 3. januar. To kamper som kan bli helt avgjørende for de rødes skjebne i denne sesongens Premier League.

Påfølgende helg er det FA-Cup og Jürgen Klopp ga lyd for at hans lag burde få mandagskamp siden de spilte mot City torsdagen før.

Den bønnen er nå blitt hørt, i og med at Wolverhampton - Liverpool i 3. runde i FA-Cupen er blitt plukket ut av BBC med avspark mandag 7. januar kl 20.45 norsk tid. Kampen blir også vist på plattformen til Viasat.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+