Vi fulgte pressekonferansenMilner mister Arsenal-kampen

Men visekapteinen kan være tilbake mot City.

28. des 2018 kl 13.49 Arild Skjæveland

Lørdag kl. 18.30 kommer Arsenal til Anfield, i det som er den siste kampen i 2018.

Unai Emery hadde sin pressekonferanse på torsdag. I dag var det Jürgen Klopp sin tur. Vi fulgte pressekonferansen i denne saken. Du kan selv se den i videovinduet over.

Om Moreno

Alberto Moreno har gitt et intervju der han sier at han er åpen for å gå til en annen klubb.

– Døren min er alltid åpen dersom spillerne ønsker å snakke med meg. At Alberto er misfornøyd med at han ikke har spilt så mye vises ikke i treningsøktene.

Om Arsenal

– Jeg tror ikke de vil vifte med det hvite flagget. Det blir en tøff kamp. Vi fokuserer på oss selv, og vil gjøre det beste av situasjonen vår.

– Vi må spille mye bedre enn vi gjorde sist mot Arsenal. Vi forsvarte oss ikke så bra som vi har gjort ellers.

– Det er et lag som har vanvittig raske kontringer. De har strålende spisser og hurtige kantspillere. Et veldig bra lag.

Om Milner

– Milner er foran skjema, men blir ikke klar til i morgen. Han kan rekke neste kamp.

Kampen etter Arsenal er altså mot Manchester City.

Skadesituasjonen ellers

– Moreno trente igjen, men Dominic Solanke er ute. Joel og Joe gjør det bra, men er fortsatt et stykke unna.

Alex Oxlade-Chamberlain sin situasjon

Alex Oxlade-Chamberlain løp endelig ute igjen denne uken etter sin kneskade.

– Det er de beste nyhetene. Det ser ut til at han kan være tilbake i full trening i februar eller mars. Det er fint å ha ham her.

– Det ser veldig bra ut. Han trenger tid, og musklene må bli vant med intensiteten igjen, men ser du på han nå ser det ut som han kan spille i morgen, men det går selvsagt ikke. Det vil bli kult å få ham tilbake. Han er foran skjema, og nå skal vi ikke presse ham for hardt eller holde ham igjen.

– Dersom det fortsetter slik kan han spille Premier League-fotball denne sesongen.

Ledelsen på seks poeng

– Det er for tidlig. Dersom vi har en ledelse på seks poeng med én kamp igjen hadde det vært stort. Målet for sesongen er å kvalifisere oss til Champions League, og det jobber vi fortsatt med. Ikke noe annet. Vi må få resultatene, og så får vi se.

Lørdagens kamp

– Guttene er ikke dumme. Det å slå Arsenal er veldig vanskelig, men det er det vi ønsker å få til. Jeg ønsker en atmosfære slik det var da publikum fant ut hva stillingen var i Leicester - City.

Shaqiri sin rolle

– Veldig bra. Når han har ballen kan du se at alle løper, fordi de forventer å få ballen. Han har vært fantastisk, men det er fortsatt mer i vente. Vi snakker sammen om hvor han kan forbedre seg, men med ballen gjør han strålende ting.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]