Se scoringeneKremmerhus på kremmerhus

Ingen scorer på flere langskudd enn Liverpools utlånte unggutt.

28. des 2018 kl 12.29 Arild Skjæveland

Etter å ha spilt Premier League 2 for Liverpools U23-lag og vært lagets toppscorer, fikk endelig Harry Wilson muligheten til å gå på utlån forrige sesong. Han gjorde sakene sine strålende i Hull City, og var en ettertraktet mann i sommer.

Denne sesongen spiller han i Derby County under Frank Lampard, og har virkelig markert seg og fått vist frem venstrefoten. Se scoringene i videoen under.

Utenfor boksen

21-åringen har scoret sju mål i Championship denne sesongen – og seks av målene er fra utenfor boksen. Det er mest i divisjonen. Adam Reach fra Sheffield Wednesday og Joe Lolley fra Nottingham Forest kommer nærmest med sine fire.

Så kan vi ta med det strålende frisparket Wilson banket inn på Old Trafford i ligacupen – og plusse på frisparksscoringen hans for Wales mot Irland i Nations League, og da er vi oppe i åtte.

I Premier League er det Henrikh Mkhitaryan og Lucas Digne som har flest scoringer utenfor boksen. Begge har tre. Lionel Messi har fem ligamål fra utenfor 16-meteren denne sesongen, som er mest i La Liga. Tallene er hentet fra whoscored.com.

Kan hentes tilbake

Tidligere denne måneden ble det bekreftet at Liverpool har mulighet til å hente hjem Wilson. Det ble bekreftet at Frank Lampard til Derby Live.

Han fortalte at Liverpool kan hente ham tidlig i januar, dersom de mener det er behov for spilleren i andre halvdel av sesongen.

Slik situasjonen er nå, virker det lite sannsynlig at det skjer. The Telegraph-journalisten John Percy meldte senere at Liverpool ikke hadde noen planer om å hente han hjem, og klubben var veldig fornøyd med hvordan det utlånet gikk for waliseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]