– Ingen planer om å kalle ham tilbake

Harry Wilson storspiller i Derby. Sannsynligvis blir han der resten av sesongen.

7. des 2018 kl 08.56 Arve Corneliussen

I går antydet Derby-manager Frank Lampard at Liverpool har en opsjon i låneavtalen som gjør at Wilson kan kalles tilbake fra det sesonglange utlånet i vintervinduet.

Det er i tråd med den velinformerte Telegraph-journalisten John Percys opplysninger. Percy, som følger Derby tett – men riktignok ikke Liverpool – tror imidlertid ikke at Jürgen Klopp kommer til å benytte seg av muligheten.

«Liverpool har ingen planer om å kalle Wilson tilbake i januar. Forstår at Liverpool er strålende fornøyd med hvordan utlånet utspiller seg», skriver Telegraph-journalisten på Twitter.

Dagen etter melder troverdige James Pearce om det samme.

Den 21 år gamle waliseren har vist gnistrende takter i Championship denne sesongen, der han har scoret sju mål fordelt på 13 starter og to innhopp. I tillegg har han imponert med perlescoringer for Wales og mot Manchester United i ligacupen.

Spesielt har han markert seg ved å vise frem venstresleggen. I Derbys interne kåring, er han blitt tildelt «månedens scoring» i september, oktober og november.

En skal ikke se bort fra at Wilson stikker av med hederen i desember, også. For sjekk bare målet han nylig hamret inn mot Swansea:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]