TILLIT:  I motsetning til for eksempel Ben Wooburn i Sheffield United, er Harry Wilson tilnærmet fast på laget. Det er på det Derby-lag som snuser på kvalikplassene i Championship.

– Ingen planer om å kalle ham tilbake

Harry Wilson storspiller i Derby. Sannsynligvis blir han der resten av sesongen.

I går antydet Derby-manager Frank Lampard at Liverpool har en opsjon i låneavtalen som gjør at Wilson kan kalles tilbake fra det sesonglange utlånet i vintervinduet. 

Det er i tråd med den velinformerte Telegraph-journalisten John Percys opplysninger. Percy, som følger Derby tett – men riktignok ikke Liverpool – tror imidlertid ikke at Jürgen Klopp kommer til å benytte seg av muligheten. 

«Liverpool har ingen planer om å kalle Wilson tilbake i januar. Forstår at Liverpool er strålende fornøyd med hvordan utlånet utspiller seg», skriver Telegraph-journalisten på Twitter.

Dagen etter melder troverdige James Pearce om det samme. 

Den 21 år gamle waliseren har vist gnistrende takter i Championship denne sesongen, der han har scoret sju mål fordelt på 13 starter og to innhopp. I tillegg har han imponert med perlescoringer for Wales og mot Manchester United i ligacupen.

Spesielt har han markert seg ved å vise frem venstresleggen. I Derbys interne kåring, er han blitt tildelt «månedens scoring» i september, oktober og november. 

En skal ikke se bort fra at Wilson stikker av med hederen i desember, også. For sjekk bare målet han nylig hamret inn mot Swansea: 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.12.2018 kl 18:46

Vant pris for årets afrikanske spiller

Stakk av med prisen for andre år på rad.

+
14.12.2018 kl 16:39

Månedens spiller for første gang

Trent Alexander-Arnold ble stemt frem av fansen i november,

+
14.12.2018 kl 15:50

Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

+
14.12.2018 kl 13:35

Klopp har fortsatt flere alternativer på høyrebacken

Jürgen Klopp vil ikke gå med på at han har en skadekrise i forsvarsrekka.

+