«Liverpool har ikke lagt inn bud på Pulisic»

Liverpool Echo avviser rykter om at man på Anfield går for spillerkjøp i januar.

29. des 2018 kl 13.26 Torbjørn Flatin

Flere nettsteder hevdet fredag kveld at Liverpool hadde lagt et bud på £45M på bordet til Borussia Dortmund, for vingen/angriperen Christian Pulisic.

Klopp og Liverpool skal ha prøvd å kjøpe den tidligere eleven til tyskeren for to år siden, men ble avvist et bud på £11M.

Nå utløper kontrakten til den 20-årige amerikaneren i 2020. Jadon Sancho har tatt plassen til Pulisic hos Borussia Dortmund og tyskerne ventes å være villige til å selge, men da først og fremst etter denne sesongen. Om de da ikke lar seg overtale av et stort fremstøt nå i januar.


Venter til sommeren

Ifølge Liverpool Echo har ikke Liverpool lagt inn noe bud på favoritten til Klopp, og ventes heller ikke å gjøre det i januar.

Avisen tror på manageren, som tidligere har uttalt at han er fornøyd med nåværende tropp og antydet at han mener den er i stand til å håndtere et hardt kamp-program, såfremt det ikke skjer en situasjon hvor en av nøkkelspillerne blir skadet.

Trolig kan Liverpool være aktuelle i en kamp om Christian Pulisic til sommeren, i kamp med flere andre toppklubber og hvor Chelsea og Arsenal er blitt nevnt i så måte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]