Rød fest-lørdag:Manchester City tapte på Stamford Bridge

Nå er Liverpool eneste ubeseirede lag i Premier League, men enda viktigere: Alene på tabelltopp!

8. des 2018 kl 20.27 Arve Corneliussen

Chelsea-Manchester City 2-0

Manchester City gikk på sesongens første tap for Chelsea på Stamford Bridge. Dermed er Liverpool det eneste laget som fortsatt ikke har tapt i Premier League.

De lyseblå fra Manchester kjørte over Chelsea i første omgang. Så, ett minutt før pause, scoret N'Golo Kanté på det som var London-klubbens første skudd i kampen.

Etter pause var hjemmelaget langt bedre med på notene, og spilte jevnt med den regjerende seriemesteren. I det 78. minutt økte David Luiz med en utsøkt heading etter et hjørnespark.

Liverpool inntok tabelltopp med den imponerende 4-0-seieren over Bournemouth tidligere lørdag. City ville gått forbi på målforskjell med uavgjort på Stamford Bridge. Pep Guardiolas menn er nå poenget bak. Målforskjellen deres er åtte mål bedre enn Liverpools.

Guardiola fikk seg enda en dårlig nyhet 20 minutter før slutt da David Silva haltet av banen med det som så ut til å være en skade på baksiden av låret.

Liverpool har åtte poeng å gå på til Chelsea, som ligger på tredjeplass før Tottenham har spilt borte mot Leicester lørdag kveld.

De røde fra Merseyside er nå ett av fire lag som er ubeseirede i Europas fem største ligaer, sammen med PSG, Juventus og Borussia Dortmund. De er også det eneste laget som fortsatt er ubeseiret i det engelske ligasystemet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]