SCORET:  Rafael Camacho sørget for ledermålet i sør, men Liverpool måtte reise hjem med ett poeng.

Seieren glapp for U23

De røde ungguttene spilte 1–1 borte mot Bournemouth i Premier League Cup søndag.

Rafael Camacho ga gjestene ledelsen med en lav avslutning like før timen spilt, men ti minutter før full tid sørget Kyle Taylor for utlikningen på en flott volley.

Liverpool kom inn til oppgjøret med bare ett poeng på de to første rundene i Premier League Cup, og ligger nå som nummer tre av fire i gruppe C. Bournemouth (7 poeng) topper foran West Bromwich (4), mens Burnley (2) ligger bak de røde på dårligere målforskjell.

– Ikke skuffa over spillerne

– Vi spilte veldig bra i 1. omgang og skapte noen bra sjanser, forteller U23-trener Neil Critchley til klubbens nettside, og fortsetter:

– Bournemouth kom mer inn i kampen i 2. omgang, og jeg følte at vi ville vunnet dersom vi fikk det andre målet. Vi kjempet bra i dag, og jeg er ikke skuffa over spillerne. Nå ser vi frem til neste kamp, mot Hertha BSC i Premier League International Cup på onsdag.

Påfølgende lørdag kommer Arsenal på besøk i kalenderårets siste seriekamp for U23. Liverpool ligger på 8. plass med 15 poeng (4–3–4), poenget bak Gunners, og åtte poeng bak ligaleder Derby.

Liverpool U23: Grabara, N. Williams, Masterson, Johnston, Juanma, Coyle (Cain), Camacho, Chirivella, McAuley (Millar), Christie-Davies, Larouci.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.03.2019 kl 22:06

Shaqiri sendt hjem med betennelse

Sveitseren kommer ikke til å spille mot Georgia eller Danmark.

+
18.03.2019 kl 16:36

– Det løsner snart igjen for Mo

Mohamed Salah har nå gått sju kamper uten scoring.

+
18.03.2019 kl 14:22

Robertson nektet å lytte til Liverpool-ledelsens anbefaling

Venstrebacken håper fortsatt å rekke kampen i Kazakhstan.

+
18.03.2019 kl 12:36

Salah vil ikke slite seg ut på landskamper

En rekke Liverpool-spillere vil være opptatt med landskamper i perioden 20-26. mars. Mohamed Salah er imidlertid ikke en av disse.

+