SCORET:  Rafael Camacho sørget for ledermålet i sør, men Liverpool måtte reise hjem med ett poeng.

Seieren glapp for U23

De røde ungguttene spilte 1–1 borte mot Bournemouth i Premier League Cup søndag.

Rafael Camacho ga gjestene ledelsen med en lav avslutning like før timen spilt, men ti minutter før full tid sørget Kyle Taylor for utlikningen på en flott volley.

Liverpool kom inn til oppgjøret med bare ett poeng på de to første rundene i Premier League Cup, og ligger nå som nummer tre av fire i gruppe C. Bournemouth (7 poeng) topper foran West Bromwich (4), mens Burnley (2) ligger bak de røde på dårligere målforskjell.

– Ikke skuffa over spillerne

– Vi spilte veldig bra i 1. omgang og skapte noen bra sjanser, forteller U23-trener Neil Critchley til klubbens nettside, og fortsetter:

– Bournemouth kom mer inn i kampen i 2. omgang, og jeg følte at vi ville vunnet dersom vi fikk det andre målet. Vi kjempet bra i dag, og jeg er ikke skuffa over spillerne. Nå ser vi frem til neste kamp, mot Hertha BSC i Premier League International Cup på onsdag.

Påfølgende lørdag kommer Arsenal på besøk i kalenderårets siste seriekamp for U23. Liverpool ligger på 8. plass med 15 poeng (4–3–4), poenget bak Gunners, og åtte poeng bak ligaleder Derby.

Liverpool U23: Grabara, N. Williams, Masterson, Johnston, Juanma, Coyle (Cain), Camacho, Chirivella, McAuley (Millar), Christie-Davies, Larouci.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.01.2019 kl 13:56

Har scoret nøyaktig like mange mål som i fjor

Samtidig som Liverpool er langt mer solide bak. Slikt blir det tabelltopp av.

+
23.01.2019 kl 11:17

Frykter å tape kampen om fansen

Men det er ikke andre fotballklubber Liverpool frykter.

+
23.01.2019 kl 07:44

Slettet Twitter-kontoen etter mystisk tweet

På sosiale medier spekuleres det nå over en lav sko hvorfor Mohamed Salah har slettet sin Twitter-konto etter at han la ut en kryptisk tweet.

+
22.01.2019 kl 23:10

München kan være et mål for Oxlade-Chamberlain

Alex Oxlade-Chamberlain kan være tilbake i full trening i februar, og har en mulighet til å rekke de to siste månedene av denne sesongen.

+