Siktet av FA etter jubelscenene

Jürgen Klopp vil trolig akseptere anklagen.

3. des 2018 kl 16.42 Arild Skjæveland

Da Divock Origi scoret i det 96. spilleminutt i søndagens derby mot Everton klarte ikke Liverpools manager å styre seg – og løp ut på banen for å klemme sin keeper Alisson Becker.

Etter kampen beklaget han feiringen.

– Jeg vil si unnskyld til Marco Silva. Jeg respekterer arbeidet han har gjort med dette laget. Dette derbyet var annerledes enn de siste årene. Jeg hadde ikke planlagt å springe på banen. Det er ikke greit, men det skjedde. Jeg har respekt for Everton - og dette var et skikkelige derby, sa Klopp kort tid etter dommeren blåste i fløyta og Liverpool kunne innkassere tre viktige poeng, sa Klopp.

Blir trolig straffet

Mandag ettermiddag kom det engelske fotballforbundet med en pressemelding om at Liverpools manager siktes for dårlig oppførsel.

Klopp har frist til torsdag kl. 18.00 engelsk tid for å svare på anklagene. Ifølge velinformerte Paul Joyce i The Times kommer manageren trolig til å akseptere det, og bli straffet med en bot og advarsel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]