Siste om helsetilstanden til Lovren, Lallana og Mané

Dejan Lovren skal gjennom en ny sjekk foran Napoli-kampen.

10. des 2018 kl 15.33 Einar Kvande

Kuttskaden til Sadio Mané ble ikke forverret gjennom hans innhopp mot Bournemouth, og senegaleseren er derfor tilgjengelig for Jürgen Klopp til kampen mot Napoli på Anfield. Mané fikk et kutt i den ene foten i lokaloppgjøret mot Everton, og måtte stå over kampen mot Burnley.

Dejan Lovren, som har stått over de tre siste kampene på grunn av en hjernerystelse, må imidlertid sjekkes på nytt før han eventuelt får grønt lys til å spille mot italienerne. Han skal trene sammen med laget i kveld, og så vil legene ta en vurdere tirsdag.

– Sadio klarer tydeligvis å spille med smertene. Det så slik ut mot Bournemouth, så det er kult. Det er bra nok til at vi kan vurdere å ta ham med mot Napoli, siteres Jürgen Klopp av Liverpoolfc.com.

To treningsøkter

– Vi har fortsatt to treningsøkter til vi skal gjennomføre før kampen. Vi kommer til å trene i morgen formiddag også. Det er veldig viktig. Vi har et møte vi må gjennomføre også. Det er ingen nye skader av betydning å rapportere om etter Bournemouth-kampen, noe som er bra.

– Vi får se hvordan det går med Dejan. Han var ute på treningsfeltet i går, og så bra ut. Kan han delta på treningen i dag eller ei? Vi får se. Vi har i det minste ikke fått noen nye dårlige nyheter med tanke på troppen.

Manageren forklarte også at Adam Lallana ikke hadde noen form for trøbbel etter kuttet han fikk i hodet mot Bournemouth.

– Han er ut til å være i god forfatning. Ingen har sagt noe annet til meg. Han løp i går.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]