– Skal det være sånn, må fansen bare godta at han ikke smiler

Mohamed Salah var i fyr og flamme mot Bournemouth. Selv er han mest fornøyd med den siste scoringen.

8. des 2018 kl 17.42 Arve Corneliussen

Etter hat tricket mot Bournemouth er Mohamed Salah delt toppscorer i Premier League sammen med Pierre-Emerick Aubameyang, før Arsenals kamp mot Huddersfield på Emirates.

Selv trekker den egyptiske kongen frem 4-0-scoringen som sitt fineste. Han rundet Asmir Begovic, snudde og rundet bosnieren igjen. Så bare tuppet han ballen i mål.

– Det er et fantastisk resultat. Jeg likte det siste målet best. Jeg beholdt roen, sier stjernespilleren til Sky Sports.

– Jeg vet at alle har høye forventninger til meg, men det viktigste er at vi vinner hver kamp og er på toppen av tabellen, følger han opp.

Hylles av TV 2-eksperter – feiret lavmælt

Petter Myhre og Erik Thorstvedt, som satt i TV 2s Premier League-studio under kampen, hyllet den egyptiske kongen etter hat tricket.

Og som Salah selv, særlig for den siste scoringen.

– I starten av denne og forrige sesong rotet han bort den. Nå er han tilbake der han var forrige sesong i de avgjørende situasjonene. Han er tilbake i storslag foran motstandernes mål, slo Myhre fast i Premier League-studio, og fikk medhold av Thorstvedt.

– Det han gjør der (på 4-0, journ. anm), er helt rått. Hvor mange roter ikke den vekk? Det er totalt overlegent. Han danser den inn, roste Thorstvedt.

Mange bet seg imidlertid merke i at Salah igjen feiret scoringene på lavmælt vis. Han kysset som vanlig gresset, men lot vær å trekke på smilebåndet – uten at noen helt vet hvorfor.

Thorstvedt hadde, med et glimt i øyet, ett budskap til Liverpool-fansen:

– Skal det være sånn, må fansen bare godtar at han ikke smiler.

Klopp trekker frem 2-0

Liverpools manager trekker derimot frem Salahs andre scoring, der han holdt seg på beina etter å ha blitt stemplet på hælen av Steve Cook.

– Jeg tror ikke mange gjør det i den situasjonen, sier Jürgen Klopp til BBC Match of the Day, før også han roser Salah for 4-0-målet:

– Det tredje målet var også briljant. Det er virkelig kult, og det hjelper oss, selvfølgelig! Hele kampen var briljant fra Salah i dag – ikke bare scoringene. Han gikk hele tiden på løp i bakrom. Å score tre mål er stort for både ham og oss.

Dagens kaptein, James Milner, er også full av lovord om sin stjernekollega.

– Han er en klassespiller. Når det er tett og ting ikke går helt veien, trenger du store spillere som avgjør kampen. Han er en enorm spiller for oss. Vi har den kvaliteten i hele troppen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]