Sporting Lisboa ønsker å låne Liverpool-spiller

Ung portugiser står på ønskelista til Lisboa-klubben.

28. des 2018 kl 20.46 Einar Kvande

Liverpool Echo melder at Sporting Lisboa har kontaktet Liverpool med ønske om å signere Rafael Camacho på lån i januar.

Camacho har en fortid i Primeira Liga-lagets junioravdeling. Den portugisiske klubben ønsker å låne U20-landslagsspilleren ut denne sesongen.

Liverpool er også blitt kontaktet av en rekke Championship-klubber som ønsker å låne Camacho. Den allsidige 18-åringen har hatt stor fremgang siden han ble flyttet opp for å trene på Melwood på permanent basis. Han imponerte under Liverpools preseason-tur til Amerika, og har vært en av Liverpools beste spillere i UEFA Youth League.

Camacho har også vært ubenyttet reserve i tre førstelagskamper denne sesongen. Han kan spille både sideback, på midtbanen eller på vingen.

Den unge portugiseren kom til Liverpools akademi etter et vellykket prøvespill i 2016, etter at han ble frigitt av Manchester City. Camacho tilbrakte to år hos City etter overgangen fra Sporting Lisboa.

Klubber viser også interesse for Jones

En annen Liverpool-tenåring som er attraktiv på lånemarkedet er Curtis Jones. Echo skriver at en League One-klubb har kontaktet Liverpool med ønske om å låne midtbanespilleren.

Det har også vært spekulert i at Jones slutter seg til Rangers som erstatter for Ovie Ejaria, men det vil ifølge James Pearce ikke skje.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]