Stoler på Anfield-publikummet mot Napoli

– Vi vet hvor stor atmosfæren kan bli, og forhåpentligvis får vi se det.

10. des 2018 kl 00.14 Johannes Steen

På tirsdag tar Liverpool i mot Napoli til skjebnekamp i Champions League. For å gå videre må liverpool enten vinne 1-0 eller med minst to mål på Anfield, med Mindre PSG avgir poeng mot Røde Stjerne.

Jürgen Klopp innrømmer at man ikke var gode nok i bortekampen mot italienerne, men med fansens hjelp vil tyskeren vise at laget kan bedre.

– Igjen skal vi spørre Anfield og kalle på fansen for å hjelpe oss. Det er en massiv kamp, sier Klopp ifølge LiverpoolEcho.

Det ville vært veldig kult om fansen sto oppreist, det er en stor kamp og folk vet det. Jeg vet de allerede varmer opp. Vi vet hvor stor atmosfæren kan bli, og forhåpentligvis får vi se det.

Vi gjorde alt vi kunne for å kvalifisere oss til denne turneringen igjen og vi vet vi har en sjanse til å gå videre med rett resultater, selv om denne Champions League-sesongen så langt ikke har vært helt vår.

– Får det man fortjener

Liverpool ligger for øyeblikket på tredjeplass i gruppe C. Seks poeng etter å ha vunnet de to hjemmekampene, men tapt samtlige tre bortekamper. Det er første gang det har skjedd med Anfield-klubben i turneringen.

Vi har vært ganske imponerende i hjemmekampene i Champions League så langt, sier Klopp.

– Napoli kommer ikke til å tenke «Jippi yey det er bare Liverpool» – de vet det vil bli en tøff kamp, men de er sterke så vi må være sterke.

– Jeg tror man får det man fortjener. Jeg synes det er greit at dette er en vinn eller forsvinn-kamp. Om vi er gode nok, vil vi få resultatet vi trenger. Om ikke så må vi gratulere Napoli og PSG.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]