U23 rotet bort seieren

Liverpools reserver var på vei mot sin fjerde ligaseier på rad, før noen dramatiske sluttminutter ødela.

17. des 2018 kl 22.56 Torbjørn Flatin

Etter en svak start på sesongen hadde Liverpool U23 de tre siste kampene i ligaen vunnet mot Leicester, Everton og Arsenal.

Det så ut til å gå mot seier borte mot Swansea også, da de røde tok en fortjent ledelse midtveis i 2.omgang ved Pedro Chirivella. Spanjolen bredsidet pent inn fra 10-12 meter etter at backene Adam Lewis og Nico Williams hadde gjort mye av forarbeidet.

Da vertene fikk en spiller utvist etter at han sparket ballen i sinne mot Liam Millar virket det som om tre poeng var i boks for elevene til Neil Critchley.

Med seks minutter lagt til ble det imidlertid en dramatisk avslutning sør i Wales. Slapt forsvarsspill fra Liverpool gjorde at man ga spissen Cullen mulighet til å utligne med et godt skudd fra kanten av straffefeltet.

Like etter ble imidlertid innbytter Matteo Ritaccio felt inne i feltet til Swansea og dommeren pekte på straffemerket. Pedro Chirivella sendte ballen til høyre for keeper, men i «keeperhøyde», og Benda ble helt hos hjemmelaget ved å få en hånd på lærkula og sørge for sluttresultat 1-1.

Liverpool: Kelleher, N. Williams, Juanma, Masterson, Johnston, Coyle (Ritaccio 89), Jones (McAuley 61), Chirivella, Millar, Christie-Davies, Lewis Reserver: McKenzie-Lyle, Savage