Utelukker ikke handling i januar

Jürgen Klopp om å hente tilbake Harry Wilson og å forsterke et tynt midtforsvar.

14. des 2018 kl 18.45 Johannes Steen

På pressekonferansen i forkant av søndagens storoppgjør mot Manchester United, fikk Jürgen Klopp spørsmål om transfervinduet og om han ville vurdere å hente tilbake Harry Wilson fra lån. Waliseren har storspilt i Derby denne sesongen med syv mål, og en assist på 15 kamper.

– Jeg er veldig glad for det Harry gjør. Det er fantastisk. Det er et perfekt eksempel på at det noen ganger er bra å dra hjemmefra og vise seg et annet sted, sa klopp.

– Jeg tror Harry dro på riktig tidspunkt. Siden jeg kom hit, har alle sagt at Harry Wilson var nødt til å gå på lån. Han scoret allerede da mange mål for U23.

– Må tenke på å hente midtstopper

Skadeproblemene i forsvaret har hopet seg opp for Liverpool og Jürgen Klopp. Både Joël Matip og Joe Gomez er skadet iallefall til slutten av januar, og Liverpools midtforsvar er dermed meget tynt besatt.

– Vår situasjon er slik: Om dere hadde spurt meg for to uker siden om vi skulle gjøre noe i transfervinduet, så hadde jeg svart at det gjør jeg ikke. Vi har to midtstoppere igjen. Så gjør vi noe med det i januar? Det er lite sannsynlig, for de (Gomez og Matip) vil ikke være lenge ute, men vi må tenke på det, forteller Klopp.

– Og akkurat sånn er situasjonen med Harry. Om noe skjer på vingen offensivt, hvorfor skal jeg si i dag at vi 100 prosent ikke kommer til å gjøre det?

STORSPILL:
STORSPILL:  Harry Wilson hylles for sitt spill i Derby. Her etter å ha scoret på en kald og regnfull kveld i Stoke.

– Men vi ønsker ikke å ta ham vekk. Bare om vi virkelig trenger ham vil vi benytte oss av den muligheten. Nå er han er i et fantastisk lag.

Tidligere denne sesongen var Wilson sentral da Derby slo Manchester United ut av ligacupen. Waliseren scoret på en frisparkperle og i den påfølgende straffesparkkonkurransen.

– Jeg liker å se dem. Hvordan de spilte mot United var noe å se opp til, og det var ikke fordi United var svake. Det var fordi Derby var strålende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]