– Vi har fokuset på Newcastle, ikke på julen

Liverpool tar imot Newcastle på onsdag.

24. des 2018 kl 09.33 Arild Skjæveland

Onsdag er det Boxing Day, og Liverpool tar imot Newcastle på Anfield kl. 16.00.

– Det er noe annerledes med Boxing Day. Det kan være nok av ting å bli distrahert av for spillere og supportere, men kampene har alltid en fin ramme. Det er en tradisjonell ting rundt julen, men som spillere må vi bare fokusere på kampen, og det er å sørge for at vi holder fokus, sier James Milner til Liverpoolfc.com.

Dette blir tredje gang Liverpool spiller på Boxing Day under Jürgen Klopp. I hans første sesong ble det 1-0 seier over Leicester City, som senere vant ligaen den sesongen. Sesongen etter spilte Liverpool på 3. juledag, og slo Stoke 4-1. Forrige sesong vant de helrøde 5-0 over Swansea City.

Trener 1. juledag

Spillerne vil trene 1. juledag, og så ta inn på hotell for å overnatte før kampen.

– Det er en tid på året for familier, og vi må ta oss tid til det, men når du trener 1. juledag og så drar til hotellet for å forberede deg på kampen, så må du ha fokuset ditt på det, sier Milner.

– Vi har en god gruppe med spillere som har gjort det veldig bra i år, og mange spillere som er vant med hvordan det er rundt juletider. Det er en tøff tid på året, og det er mye som skjer, men det er en del av utfordringen med juleprogrammet.

Liverpool - Newcastle spilles 2. juledag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]