Vi ønsker dere alle en god jul!

Jula ringes snart inn og supporterklubben vil med dette ønske dere alle en riktig god rød jul!

24. des 2018 kl 12.45 LFCSCN

Julepresangene kom tidlig i år, men i fotball tar vi imot slike med åpne armer uansett når de leveres. Resultatene fra de siste rundene betyr at The Kop fortsatt kan synge «top of the league» uansett resultater 2. Juledag.

Fremgangen under Jürgen Klopp har vært fenomenal. Det er jo ikke bare seirene og poengene som gleder et Liverpool-hjerte, men ikke minst fotballen laget spiller og hvordan det sportslige apparatet fungerer på Anfield igjen.

Vi har garantert fortsatt mye å glede oss til utover sesongen.

Selv om ribba snart skal serveres ruller fotballen videre i England. Julehøytiden er også en fotballhøytid på balløya, og vi skal holde deg oppdatert om stort og smått rundt din favorittklubb også gjennom jula.

Selvsagt følger vi tett opp kampene mot Newcastle på boxing day, mot Arsenal 29. desember.

Hvis du trenger litt lesestoff fram til juleribba kan du lese hele nyeste kopite digitalt her eller lytte til vår siste podcast.

Vi i Liverpool supporterklubb ønsker med dette alle våre medlemmer og lesere en riktig god jul.

Har du innspill til journalisten?