Woodburn satt ut av spill

Ben Woodburn skadet seg på Sheffield United trening.

17. des 2018 kl 15.47 Hans Christian Boge-Fredriksen

Utlånte Woodburn fikk en ny negativ vending på sitt utlån da han pådro seg en ankelskade på trening, ifølge velinformerte James Pearce i Liverpool Echo.

Den unge waliseren har returnert til Liverpool for behandling, og gikk på krykker på Anfield da Liverpool slo Manchester United søndag kveld.

Omfanget av skaden skal undersøkes nærmere, men det er ikke forventet at Woodburn er i spill igjen før på nyåret.

Lite spilletid

Unggutten har ikke fått den spilletiden han muligens hadde sett for seg etter at han ble utlånt til Sheffield United i sommer. Det har kun blitt én kamp fra start, og seks som innbytter.

Sist Woodburn var på banen for Sheffield United var 3. november, da han fikk ti minutter som innbytter. Dette er også de eneste minuttene han har fått for klubben siden september. I dette tidsrommet har han blitt mer brukt for Liverpool U23.

Det virker som at Woodburn ikke kommer til å spille seg inn på et Sheffield lag som gjør det veldig bra i Championship, og ligger på fjerde plass for øyeblikket.

Selv om utlånet ikke går som ønsket for Woodburn tviler ikke Klopp for det.

– Ben er fortsatt en utrolig ung gutt. Vi vil ikke miste han eller tenke at han ikke gjør det godt nok i Sheffield, sa Klopp til Liverpool Echo for en måneds tid siden.

Mye kan tyde på at Woodburn har spilt sine siste minutter for Sheffield United, og vender tilbake til Liverpool når overgangsvinduet åpner i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]