1-0 kom etter innøvd cornertrekk

Emre Can avslører at Liverpool fikk uttelling for terping på treningsfeltet.

24. feb 2018 kl 20.35 Einar Kvande

Liverpools første mål mot West Ham kom som følge av et cornertrekk Liverpool-spillerne hadde øvd på bare ett døgn tidligere.

– Jeg er glad for at jeg klarte å score, for vi trente på dette i går, og jeg scoret et slikt mål da. Det er alltid bra når du trener på noe, og scorer på det på denne måten. Jeg er glad, selvsagt, for at jeg kunne score og hjelpe laget, uttaler målscorer Emre Can til Liverpoolfc.com.

– Det ble en solid seier. Vi gjorde jobben vår. Vi spilte god fotball, og holdt godt på ballen. Vi hadde mange sjanser. Vi kunne ha scoret noen mål til. Men vi gjorde jobben vår, og det var bra.

– Førsteomgangen var grei. Vi spilte god fotball til tider. Vi holdt godt på ballen, noe som alltid er bra. I andre omgang scoret vi tre mål til.

– Dessverre slapp vi inn et mål som følge av en feil av meg. Jeg er lei meg for det, men slikt kan selvsagt skje.

Utrolig angrepstrio

Cans scoring var forøvrig Liverpools mål nummer 100 for sesongen. Angrepstrioen Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané gjorde de øvrige målene.

– Det er utrolig. De tre på topp scorer i hver kamp, og når som helst. Det er utrolig hvor gode de er. Vi gjorde det igjen. Vi er alltid glade når de scorer og vi vinner.

De røde er nå på andreplass på Premier League-tabellen foran kampen mellom Manchester United og Chelsea på søndag. Liverpool har nå en ukes pause før møtet med Newcastle på Anfield neste helg.

– Vi er inne i en veldig viktig periode i sesongen. Vår neste kamp er mot Newcastle neste helg, på hjemmebane nok en gang. Vi ønsker å vinne den kampen også. Vi får ta en kamp om gangen, og målet vårt er å vinne hver eneste kamp, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]