– Jeg scoret fordi jeg aldri begynte å tvile

Sadio Mané brente to kjempesjanser mot West Ham, men lykkes til slutt med å få ballen i mål da han gjorde kampens siste mål i 4-1 seieren over David Moyes sitt mannskap.

24. feb 2018 kl 19.49 Einar Kvande

Liverpools nummer 19 hadde allerede hatt et forsøk alene med West Ham-keeper Adrian som han satte i stolpen, da han fikk sjansen på nytt 77 minutter ut i matchen.

– Vi hadde scoret tre mål selv om jeg hadde misbrukt noen sjanser, så i mitt hode var det viktigste at vi ledet kampen, uttalte Mané til Sky Sports etter kampen.

– Det var en god scoring for meg. Jeg tviler aldri i fotball. Du må alltid være positiv. Det er hva jeg forsøker å være, og til slutt scoret jeg, sa senegaleseren om scoringen sin.

– Vi startet kampen bra. Det var ikke enkelt å få det første målet, men vi forsøkte, og forsøkte igjen. Til slutt scoret vi. Det var nøkkelen. Kampen ble litt mer åpen etter det.

– Vi fortsatte å forsøke, og skapte mange sjanser. Til slutt ble det fire mål, så vi fortjente seieren.

Tar en kamp om gangen

4-1 seieren løftet Liverpool opp på andreplass på Premier League-tabellen med ti kamper igjen å spille. I morgen møtes Manchester United og Chelsea, som er lagene på tredje- og fjerdeplass.

– Det er for tidlig å snakke om sluttplasseringer. Dette er fotball, og alt kan skje. Vi kommer til å ta en kamp om gangen, og forsøke å vinne. Vi aner ikke hvilken plass vi kommer til å ende på, sier Mané om den saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]