Fornøyd Jürgen Klopp:– Jeg så alt jeg ønsker å se i en fotballkamp

Jürgen Klopp var meget godt fornøyd med sitt mannskap etter 4-1 seieren over West Ham.

24. feb 2018 kl 18.51 Einar Kvande

Liverpool har nå scoret 103 mål denne sesongen, etter nye scoringer av Emre Can, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané i dag. Emre Can fikk æren av å sette inn Liverpools mål nummer 100.

– Som manager kan du ikke forvente kamper som dette. Du kan håpe på dem, men det er veldig sjelden du får slike kamper. Vi gjorde det meste riktig. Det var en fryd å se på, uttalte Liverpool-manager Klopp til pressen etter kampen.

– Guttene leverte varene, og det gjør meg veldig glad. Det er til stor hjelp når vi får tid til å trene og forberede oss til kampene, men det er ikke ofte vi får den tiden. Jeg så mye i dag som vi jobbet med på treningsfeltet, noe som gjør meg glad.

Da jeg våknet i morges forventet jeg ikke en kamp som dette. Det var en fryd å se denne kampen for alle sammen.Jürgen Klopp

– Det er ikke alltid slik som dette. Dette er en av de beste kampene vi har spilt. 100%. Kontringspressingen vår var enestående. Det er til stor hjelp. Vi vet alle at David Moyes er god til å organisere lagene sine. West Ham er tilbake på sporet etter at han kom dit.

– Da jeg våknet i morges forventet jeg ikke en kamp som dette. Det var en fryd å se denne kampen for alle sammen.

– Kampen var intens, den var aggressiv, den var sint, den var full av lidenskap. Jeg så alt jeg ønsker å se i en fotballkamp, og det er ikke ofte du ser det.

– Vi scoret fra en dødball også. Dere snakker kun om dødballer når vi slipper inn mål på dem, så det var hyggelig å score på en også.

– Om vi kan beholde andreplassen? Det avhenger av de andre resultatene. Vi trenger ikke å bekymre oss for det nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]