Spillerbørs:En skikkelig lagseier

Høyre karakterer over hele fjøla da Liverpool cruiset inn til en ny 4-1 seier over West ham.

24. feb 2018 kl 18.29 Einar Kvande

Loris Karius 7

Gjør et par gode og viktige redninger på gode avslutninger fra Arnautovic, blant annet der han får noen fingre på ballen slik at sveitserens utsøkte lobb havner i tverrliggeren. Har et par avleveringer med beina hvor marginene er små, og får The Kop til å stønne.

Trent Alexander-Arnold 8

Er en viktig brikke i Liverpools angrepsspill, der han ofte er med på gode kombinasjoner og kommer til innlegg. Nesten prikkfri defensiv kamp.

Joël Matip 7

Var ikke helt med på notene da Arnautovic kom fri og nær hadde lyktes med sin lobb over Karius. Spilte ellers på det sikre.

Virgil van Dijk 8

Ruver i luftrommet, og rydder unna i stor stil i de bakre rekker. Er også et uromoment for West Ham-forsvaret på Liverpools cornere.

Andy Robertson 8

Etterlater seg stort rom på West Hams scoring, men den må Emre Can ta på sin kappe. Er stadig med fremover, og dobler opp. Strålende assist på Manes scoring.

James Milner 7

Får seg et par kraftige smeller i første omgang, men holder koken ut hele kampen. Litt rufsete pasningsspill til tider.

Emre Can 8

Sender Liverpool i ledelsen med en nydelig heading, og serverer en like nydelig målgivende pasning til Firmino. Ville vært en kandidat til bestemannsprisen om det ikke var for et helt unødig ballmist i forkant av West Hams scoring. Fikk æren av å gjøre Liverpools mål nummer 100 for sesongen.

Alex Oxlade-Chamberlain 8

Vi så ikke så mye til Ox før pause, men spiller en gnistrende andreomgang hvor han går på flere gode raid, og også nærmest snubler seg til en assist på Mohamed Salahs scoring.

Sadio Mané 7

Er den av de tre i angrepsrekka som er minst involvert. Sløser bort to kjemepsjanser som han burde ha satt, men får til slutt scoringen sin når ballen blir servert ham på et sølvfat av Andy Robertson.

Mohamed Salah 8

Egypteren fortsetter imponere. Først med en god corner som Can header i mål. Deretter med en vakker scoring i andre omgang. Hans 31. for sesongen. Skal man pirke på noe så er det effektiviteten. Burde strengt tatt hatt to mål til, og var uheldig som ikke kom på scoringslisten allerede etter tre minutter, da ballen gikk i stolpen, men ikke inn. Vi kårer egypteren til dagens Liverpool-mann.

Roberto Firmino 7

Var ikke på sitt gnistrende beste i dag, selv om han leverer en mer enn godkjent kamp. Kommer på scoringslisten når han elegant flikker ballen forbi en utrusende Adrian og kan sette ballen i tomt mål. Hans 22. scoring for sesongen.

Alberto Moreno

Erstatter Mane i sluttminuttene.

Adam Lallana

Får de siste ti minuttene som erstatter for Firmino, og markerte seg med en avslutning opp på The Kop etter en fint kombinasjon med Salah.