Beholder tredjeplassen etter Chelsea-kollaps

Chelsea ble knust på Vicarage Road.

5. feb 2018 kl 23.04 Arild Skjæveland

Det så ut til at Eden Hazard hadde sikret Chelsea ett poeng med ti mann da han banket inn 1-1 åtte minutter før slutt, men så kollapset Antonio Contes menn.

Scoringer fra Daryl Janmaat, Gerard Deulofeu og Roberto Pereyra de siste fem minuttene sørget for at sluttresultatet ble 4-1, etter at Troy Deeney hadde scoret fra straffemerket i den første omgangen.

Resultatet på Vicarage Road gjør at Liverpool beholder 3. plassen på tabellen etter den 26. serierunden, og har nå ett poeng mer enn Chelsea, samt fem mål bedre i målforskjell. Avstanden opp til Manchester United på andreplass er fem poeng.

Tottenham er på 5. plass, to poeng bak Liverpool. Arsenal har 6. plassen – seks poeng bak Klopps lag.

Conte under press

Chelsea har nå tapt to ligakamper på rad, etter å ha blitt knust 3-0 på hjemmebane av Bournemouth forrige onsdag. Onsdagen før det ble det exit i ligacupens semifinale, så London-klubben har nå tre tap på de fire siste.

Spekulasjonene rundt Antonio Contes fremtid vil neppe avta etter dette.