De utlånte– Må vente minst en måned på debuten

Lazar Markovic må vente på debuten – men ni andre utlånsspillere var i aksjon i helgen.

5. feb 2018 kl 18.20 Arild Skjæveland

Lazar Markovic har kun spilt én time fotball denne sesongen, og det var for U23-laget i høst. 19 minutter før overgangsvinduet stengte forrige uke, ble han klar for belgiske Anderlecht.

Klubben som ligger på 3. plass i den belgiske ligaen spilte søndag 2-2 hjemme mot Mechelen, men det var uten Markovic på banen eller benken.

Anderlecht sin manager Hein Vanhaezebrouck forklarte det med at 23-åringen må bygge opp igjen formen, og ikke vil bli aktuell før om fire til seks uker!

En annen som forlot Liverpool forrige onsdag, var Jon Flanagan. Bolton slo Bristol City 1-0 på fredag, og Flanagan, som skal spille med draktnummer 14, ble sittende på benken hele kampen.

I den kampen startet Ryan Kent, og spilte sine første 90 minutter for sesongen.

Scoring fra Origi

Divock Origi scoret sitt femte mål for sesongen da Wolfsburg spilte 1-1 mot Stuttgart på lørdag. Det var en flott scoring fra belgieren, som fikk ballen utenfor boksen og skrudde den ned i lengste hjørne. Se video til høyre.

Origi har spilt 18 kamper i Bundesliga denne sesongen. 15 av dem fra start. Forrige helg mistet han kampen mot Hannover 96 med forkjølelse.

Sturridge mot Southampton

Daniel Sturridge fikk starte sin første kamp for West Bromwich da Southampton gjestet The Hawthorns på lørdag.

Den utlånte Liverpool-spissen spilte 62 minutter, før han ble erstattet av Jay Rodriguez. Sturridge kom seg til en stor sjanse fra skrått hold da WBA ledet kampen 1-0, men avslutningen gikk til side for mål. Liverpools neste motstander, Southampton, endte med å vinne kampen 2-3.

Grujic og Ejaria får skryt

Liverpool Echo skriver i sin oppsummering at både Marko Grujic og Ovie Ejaria får skryt etter helgens prestasjoner i Championship.

Grujic fikk 7 av 10 mulige på Wales Online sin spillerbørs i Cardiffs 4-1 seier over Leeds.

Ovie Ejaria spilte 90 minutter da Sunderland tapte 2-0 mot Ipswich. Ejaria skal ha gjort sakene sine bra, ifølge lokal presse. Sunderland ligger nest sist, med 25 poeng etter 30 kamper.

Endelig førstelagsfotball for Wilson

Harry Wilson er en annen som ble lånt ut på overgangsvinduets siste dag. Han kom inn og spilte de siste 21 minuttene for Hull som tapte 2-1 mot Preston.

Pedro Chirivella spilte 69 minutter for Willem II i Eredvisie, Connor Randall spilte første omgang da Hearts slo St. Johnstone, mens Taiwo Awoniyi kom inn i den andre omgangen da Mouscron tapte 1-0 hjemme mot Genk.