Bra ettermiddag for unge utlånsspillere

Harry Wilson scoret og Ryan Kent kunne bokføre seg for målgivende i dagens runde i Championship.

10. feb 2018 kl 18.20 Torbjørn Flatin

Med 2-0 seier i Nottingham sørget Hull for at de kom over nedrykkstreken i Championship. Begge målene kom før pause, og Liverpools utlånte Harry Wilson var involvert hver gang. 1-0 kom etter at Wilson ble felt, Hull brente straffesparket, men scoret så på den påfølgende corneren. 2-0 kom etter et dypt innlegg fra høyrekanten, og hvor waliseren kom sent inn i feltet og kunne sett ballen i nettaket fra kort hold.

Ryan Kent la inn til 3-0 for Bristol City hjemme mot Sunderland, etter bare 37 minutter i en kamp hvor vertene tilsynelatende cruiset inn til seier. Tre sene scoringer fra Sunderland sørget imidlertid for 3-3, og hvor Liverpools ving hadde en god mulighet til å gjøre 4-2. Utligningen kom to minutter på overtid, og Kent ble byttet ut umiddelbart etter den scoringen.

Jon Flanagan satte hele kampen på benken for Bolton da det ble 1-1 hjemme mot Fulham.

Corey Whelan spilte hele kampen for Yeovil da han var med å holde nullen i det målløse oppgjøret borte mot Crewe. Den tidligere kapteinen på Liverpool U23 pådro seg et gult kort i kampen.