– Dere må ikke glemme Sadio

Roberto Firmino og Mohamed Salah stjeler det meste av overskrifter, men Jürgen Klopp mener at Sadio Mané også er en veldig viktig brikke for laget.

13. feb 2018 kl 20.12 Einar Kvande

Etter 2-0 seieren over Southampton var målscorerne Roberto Firmino og Mohamed Salah naturlig nok på alles lepper. Manager Jürgen Klopp føler imidlertid at den gode innsatsen som Sadio Mané la ned på sin gamle hjemmebane nærmest ble oversett.

– Sadio har trent på et ekstremt høyt nivå den siste tiden, om jeg skal være ærlig. Det er den eneste måten å gjøre det på, så det er bra. Alt er bra med ham, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det er normalt at det snakkes om Mo og Roberto, og det er også normalt at folk av og til overser en spillers bidrag, men jeg overser det ikke, fortsetter Liverpool-manageren.

– Det er tydelig at de er i god form, og har vært det i flere måneder.

– Sadios forsøk ville ha vært det mest spektakulære målet i kampen om skuddet hadde gått inn. Det var et utrolig forsøk. Nesten et olympisk høydehopp!

– Alt er bra. Det er alltid bra når spillerne kommer i fokus fordi de scorer mål og leverer varene. Jeg liker bare ikke at vi konstant bare prater om et par spillere, for da glemmer du alltid noen annen. Men slik er verden, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]