Dramatikk på spillerhotellet

Avgjørelsen om å la Jordan Henderson bli hjemme da resten av troppen reiste til Southampton kunne ha straffet seg.

13. feb 2018 kl 19.18 Einar Kvande

Liverpool måtte utsette reisen til Southampton til kampdagen på grunn av tekniske problemer med flyet som skulle ta laget til sørkysten. Jürgen Klopp avslører nå at dette ikke var den eneste dramatikken i forbindelse med kampen. Avgjørelsen om å la Jordan Henderson bli hjemme på Merseyside, for å få sårt tiltrengt hvile, kunne nemlig ha straffet seg.

– Det var en vanskelig avgjørelse å hvile Jordan mot Southampton. Spesielt fordi vi fløy ned på kampdagen, og da kan alt skje, forklarer Klopp til Liverpoolfc.com.

Mageproblemer

– Vi hadde Ben Woodburn med i tilfelle det ble problemer. Vi var på hotellet i en time, og legen kom bort til meg og sa at jeg måtte snakke med Emre Can, for han hadde problemer med magen. Da følte jeg meg ikke så høy i hatten. Men alt gikk bra, og han kunne spille.

– Det var bra at Hendo fikk hvile, slik at han kunne få gjort noen viktige ting på Melwood. Vi kunne ha latt ham spille i 20-25 minutter i denne kampen, på stillingen 2-0, men det var ikke akkurat hva vi trengte da. Nå fikk han isteden trene skikkelig, og det var bedre for ham, forklarer Klopp.

Emre Can er som kjent suspendert til kampen mot Porto i morgen, og Klopp vil derfor ha bruk for en frisk og opplagt Henderson på Estadio do Dragao. Det var hovedårsaken til at lagets kaptein gjennomførte spesialtilpassede treningsøkter på Melwood i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]