Desperat etter å få spilletid

Ben Woodburn har fått spille bare en førstelagskamp denne sesongen.

21. feb 2018 kl 09.33 Einar Kvande

Ben Woodburn ble ikke sendt ut på lån i januar, og med minimalt med spilletid for førstelaget ser han nå frem til å få sjansen mot Manchester United i UEFA Youth League i ettermiddag.

– Alle spillere ønsker selvsagt å spille fotball, og for øyeblikket ønsker jeg å spille for alle lag jeg kan få sjansen på, om det er U19 eller U23 spiller ingen rolle, sier Liverpools nummer 58 til Liverpool Echo.

– Jeg synes det er bare riktig at jeg spiller på alle lag hvor jeg kan få spilletid. Forhåpentligvis får jeg noen minutter til med førstelaget også, men nå fokuserer jeg på å være med på å vinne UEFA Youth League og U23-ligaen.

Trener hardt

Woodburn er på ingen måte frustrert over at klubben ikke sendte ham ut på lån i januar.

– Jeg gjør det klubben ønsker at jeg skal gjøre. Jeg jobber hardt og trener hardt, og så får vi se hvor det tar meg i løpet av det neste året.

Steven Gerrards U19-lag møter Manchester United i 1/8-finalen i UEFA Youth League på Prenton Park klokken 16.00 i ettermiddag.

– Vi har vært i Sevilla og Moskva, og spilt gode kamper der. Det har vært annerledes, med været, spillerne og fansen på disse stedene. Det har vært en god erfaring for meg. Jeg tipper det blir en god kamp mot United. Det kan gå begge veier, men vi har tro på at vi skal gå seirende ut av oppgjøret, sier Woodburn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]