TILGJENGELIG:  Ben Woodburn er tilgjengelig og vil spille mot Manchester United.

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

Steven Gerrard får ønsket sitt oppfylt, og får bruke Ben Woodburn i UEFA Youth League 8.delsfinalen mot Manchester United i morgen. Det melder klubbens på sine nettsider.  

Også målvakt Kamil Grabara er tilgjengelig. Begge spillerne har vært på førstelagets treningsleir i Marbella den siste uken. 

Med Rhian Brewster ute for sesongen blir Woodburn spesielt viktig offensivt i denne kampen.

Erkerivalene møtes på Prenton Park onsdag kl. 16.00 norsk tid – og i motsetning til hos seniorene, skal det her avgjøres på ett oppgjør. Vinneren vil møte vinneren av Manchester City og Inter i kvartfinalen.

Vant fem av seks

Steven Gerrards unggutter har imponert i UEFA Youth League, og vant fem av seks kamper i gruppespillet. Der møtte U19-laget de samme lagene som førstelaget i Champions League: Sevilla, Spartak Moskva og Maribor.

Manageren ser frem til kampen mot Nicky Butts United-lag.

– I kamper som denne bør du ikke måtte motivere spillerne dine. Dette er de siste 16 i juniorenes Champions League, og sjansen på et stort stadion til å kvalifisere deg. Dersom du må motivere spillere for det så er vi på feil sted, sier Gerrard til liverpoolfc.com

– Det er mot Manchester United, og det står mye på spill. Det er en kamp som er 50-50, og en som er tøff å vinne dersom det ikke går din vei. Det er en kamp som er litt heftigere, der det er mer som står på spill på grunn av rivaleriet.