Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

20. feb 2018 kl 15.10 Arild Skjæveland

Steven Gerrard får ønsket sitt oppfylt, og får bruke Ben Woodburn i UEFA Youth League 8.delsfinalen mot Manchester United i morgen. Det melder klubbens på sine nettsider.

Også målvakt Kamil Grabara er tilgjengelig. Begge spillerne har vært på førstelagets treningsleir i Marbella den siste uken.

Med Rhian Brewster ute for sesongen blir Woodburn spesielt viktig offensivt i denne kampen.

Erkerivalene møtes på Prenton Park onsdag kl. 16.00 norsk tid – og i motsetning til hos seniorene, skal det her avgjøres på ett oppgjør. Vinneren vil møte vinneren av Manchester City og Inter i kvartfinalen.

Vant fem av seks

Steven Gerrards unggutter har imponert i UEFA Youth League, og vant fem av seks kamper i gruppespillet. Der møtte U19-laget de samme lagene som førstelaget i Champions League: Sevilla, Spartak Moskva og Maribor.

Manageren ser frem til kampen mot Nicky Butts United-lag.

– I kamper som denne bør du ikke måtte motivere spillerne dine. Dette er de siste 16 i juniorenes Champions League, og sjansen på et stort stadion til å kvalifisere deg. Dersom du må motivere spillere for det så er vi på feil sted, sier Gerrard til liverpoolfc.com.

– Det er mot Manchester United, og det står mye på spill. Det er en kamp som er 50-50, og en som er tøff å vinne dersom det ikke går din vei. Det er en kamp som er litt heftigere, der det er mer som står på spill på grunn av rivaleriet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]